'Cause I'm wasting time Now I'm wasting money again And all the cigarettes That I have never smoked And all the letters That I have never sent


Väntar på att frugan ska höra av sig så att vi kan mysa lite extra ikväll eftersom jag och mamma åker till stockholms skärgård imorgon där vi ska vistas i 2 dygn. Ska bo på ett jätta mysigt vandrarhem som har fattigt om vatten och affärer. Ser speciellt fram emot att äta havsmat och sitta på klipporna och äta räkor och doppa dem i aioli samtidigt som solen går ner!

Gårdagen var fantastiskt mysig, vi var ute i folkärna i kära kikkis hus och chillade järnet till kring 1 då jag & emmsi var tvugna att sätta oss på mopeden (coooooolt det låter när man snart är 18 och fortfarande kör moppe allt för ofta...) och åka hem eftersom jag skulle börja jobba halv 8 (gissa hur kul det kändes).
Så idag var det sista dagen på sommarjobbet. Och jag kan inte säga mer än att jag har ångest, och en rejäl sådan, över att jag inte kommer träffa alla underbara pensionärer på ett bra tag, om ens någonsin? Jag menar, dom är så fantastiskt sköna, här om dagen blev jag jagad av en av dom med rullator och jag höll på att vika mig dubbel av skratt. Och alla heter så typiska namn som äldre har som t.ex Gunnar, Gösta,Eivor,Gunvor osv. ÅÅÅÅÅH jag vill fortsätta jobba där...wäääwää.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0