wazzup?

Har nu flyttat hem. Har kvar lägenheten till september dock, så jag får väll hänga där ibland ändå.
Är väldigt nöjd över mitt rum, det blev bra! Lätt värt mitt ryggskott jag säkert kommer ha imorgon. Ska bara upp nån hylla och lite detaljer så är det 100% check. Nu ska jag gå och köpa glass på hemköp, det är jag värd, och efter det lägga mig och ladda inför en arbetsvecka no.2!
x

söndagkväll i den stad jag föddes jag står i en bar med gamla vänner vi svor eden när vi va unga alla för en vad som än hände men det vilda livet rev mig


Funderar på att bränna lite mer än en tusenlapp på ett par dr martens till hösten, får se hur det blir med det.

Idag SKA jag fixa mitt rum eftersom sängen blir hemflyttad ikväll (jupp, jag är påväg att flytta hem) men innan dess skulle vi åka och fika någonstans vart det nu var. Ikväll är det även fest i kärrgruveparken, synd att jag jobbar imorgon annars hade jag kört all in...typ.


Ibland känns det som att jag är ensamast i världen tamefan.
Och en har en sådan beslutsångest som suger musten ur mig.

Det finns hopp om en förändring men det tar den tid det tar
En nystart, jag tänker nya tankar
Men allt det där du föll för, finns fortfarande kvar
Allting har förändrats, men jag känner likadant


last night




Två från gårdagen, var på holmen ett tag och sedan hem till cila och skålade för....att det var helg kanske. Började traska hem vid 4.  Idag ska jag grilla med mamma, fixa iordning lite i mitt rum här uppe och bara va, är lite tpl. Nejdå.
Och jag har även sagt adjö till christoffer idag eftersom han flyttar till linköping imorgon, kul för honom.............

one last kiss for you one more wish to you please make up your mind boy I'd do anything for you


Första arbetsveckan är över och det firar jag med tacopaj, cider och glass! Om ett tag ska jag träffa emma och cila, mysiii. Har inget mer att säga/skriva/berätta/dela. över och sen ut.

hey mate

Dagen på jobbet idag kändes så sjukt lång. Alla pensionärer verkade tröttare än vanligt och låg mest och sov, det fanns ingen disk att diska, inget kaffe att koka, ingen tvätt att tvätta och ingen att spela spel med så jag fick gå hem en halvtimme tidigare. Det var rätt skönt, och jag slocknade i soffan direkt (förstår inte varför eftersom det var den lugnaste dagen hittills?)  Ikväll är det fest, börjar dessvärre kvart övert 7 imorgon så jag blir väll lugn, som vanligt såklart!

Har inte bestämt mig om någon mobil ännu heller, det är svårt. Riktigt svårt. Det är ju ändå någon man spenderar intensiv och mycket tid med under en längre tid....aja.

blir F1 kär i mig själv nu



Har tråkigt, ska kolla på mobiltelefoner, ska köpa mig en fin en så kanske jag kommer över min stulna, men bara kanske.

+




3 från grekland (fina ben h3h3 inte....)

Första dagen på jobbet idag, det gick bra, bättre än vad jag trodde.
Dock har min mobil blivit stulen (!!!!!!!!!!!! första gången i mitt liv jag blivit av med något dyrt) , så nu måste jag kolla efter en ny.

bang bang

Hallå där!  Är på hemmaplan igen efter en härlig vecka på kreta och FY17 vad varmt. Jag skojar inte när jag säger att jag knappt kunde sola mer än 5 min innan jag fick springa över den stekheta sanden och slänga mig i havet. Och det resultera väll kanske i att jag inte blev så brun som jag tänkt mig, eller så var det för att jag smorsla in mig för mycket, men jag brände mig inte iallafall. Bilder togs det några få, som jag lägger upp sen någon gång. Nu ska jag äta, ringa jobbet (jag börjar jobba imorgon, mitt sommarlov är slut, fml.) och sen ska jag vara med emma, inte träffat henne på 1 månad, har typ dött av saknad, drömt om henne på nätterna, cute huh?
xx

fett


Tänk er dessa, brunbrända ben, jeansshorts och ett snyggt linne tillsammans med accesoarer!
Din sko 699:-

jag är i grekland, det är inte du!

Tjo tja tjena!
Nu hänger antagligen jag och mormor på stranden och dricker iste och mår allmänt bra. När jag kommer hem ska jag vara brun som en pepparkaka, och om jag inte är det SKA jag sola solarium så att jag blir det.
Hoppas ni har det bra i kalla sverige, hoppas det regnar!



Bilder från stället vi är på nu sen förra året.

Dag 03

Mina föräldrar


Min söta bästa gulligaste mamma (Anette Aspgren)  som alltid stöttar och finns där. Det är henne jag skriker åt när jag är förbannad men hon är även den som lugnar ner mig och säger "det är de mammor är till för", och självklart är jag super gullig mot henne när jag sen drabbas av dåligt samvete.


Världens bästa pappa (Ola Aspgren) som spelar fotboll med dom som är yngre än mig, men är hur cool som helst ändå. Vi har ett ganska speciellt förhållande till varran som inte vart det bästa men som har börjat byggas upp igen nu. På semestrar har vi en tendens att att köra "thumb's up" och det finns få bilder där vi inte gör det. När vi var på kolmården iår och tittade efter tigrar (dom hade typ gömt sig men folk stod och kollade som dårar ändå) så fick han idén att vi skulle ställa oss på varsit ställe och peka och se lite förvånade ut för att se om det var nån som kollade efter det vi "såg", gick dock inte så bra så vi gick där ifrån och kände oss rätt kassa istället.

p. sherman 42 wallaby way sydney

Rubriken tillägnar jag till doris som jag tycker är så jävla ball.
Jag har hoppat i nattsärken och ska lägga mig i mamma och pappas säng och titta på lite tv innan jag somnar.
Imorgon hoppas jag på att vara frisk, och då ska jag packa, ringa sommarjobbet, kanske hinna en vända minigolf om jag är tillräckligt pigg och sen invänta mamma, pappa, linus och zacke. Ska ge dom en fet kram sen skälla på dem för att dom lämnade mig med en pajad frys och feber.. nej då.

Har även förprogramerat några inlägg medans jag är borta, men kommer säkert sätta mig på internetcaféet någon dag också. Men nu kallar sängen, godnatt people
x

Throw your soul through every open door Count your blessings to find what you look for Turn my sorrow into treasured gold You pay me back in kind and reap just what you sow

Känner mig så otroligt rastlös eftersom jag typ setat/legat still sen igår. Men ändå orkar jag inte göra något alls. Det är fan jobbigt att byta kanal på tvn till och med. Imorgon kommer familjen hem och senare på kvällen kommer mormor, då ska vi titta igenom flygkatalogen sen på natten, dvs. 02.30 åker vi till arlanda sen vidare till Grekland, Kreta , chania, PLATANIAS!!!!!!  det är alltså samma tripp som förra året, samma hotell och allt, förutom att det bara är jag och mormor denhär gången. Ska bli så sjukt skönt och ska njuta som fan eftersom jag börjar jobba direkt när jag kommer hem. Nu tänker jag lägga mig under täcket igen och kolla på något vettigt på tv.

och sånthär väder kommer vi ha hela veckan, hur skönt?!

Can't hug every cat



Vet ni hur irriterande det är att ha en sång som denna på hjärnan? Haft de sen igår kväll...




0:40 ...läpparna....hahhaha

nej nu ska jag ta en dusch, efter att ha svettats/frysit om vartannat i 24 timmar känner jag mig inte speciellt fräsch. och föressten har frysen lagt av = ha fått burit alla frysta saker hem till min frys = jobbigt. Nu står den på +1 grad. Nice huh

i wanna do bad things with you





Hänger väll med Sookie och resten av gänger ikv. Najs med svullna halsmandlar och feber 3 dagar innan grekland. Dö.

hade jag kunnat haft en ljudfil som rubrik skulle jag ha en harry potter melodi här men nej, det går ju inte

Inatt ser jag och mina vänner den sista Harry Potter filmen sen kommer det aldrig någonsin (NÅGONSIN?!?!? åh fan dör ajhgfyagcahfa) någon ny. Vad ska jag nu se fram emot? Blir TPL..typ.
Först sticker vi iallfall hem till jacob, kan sörja sen.

xxxxxoxoxoxoxooxoxoxoxooxox


I'm awesome


Alla har vi dagar som vi tycker suger pung typ. Och nu, eller ja för ett par veckor sen när jag hade en riktig skitdag hittade jag denhär låten. Det är något som peppar mig lite i den, och jag tycker den är rätt frän och rolig så humöret steg till de bättre efter ett par omgångar av den här "i'm awesome" låten. Lyssna tycker jag, den är ganska rolig.

tre


Charmiga hemma hos lovisa här om kvällen

coola på kolmården

er gillar jag!

Sov hemma hos mamam och pappa inatt då båda är borta och Zacke behövde barnvakt! Hade tråkigt och somna vid halv tolv men det gjorde ju ingenting. Idag har jag inte gjort mer än att promenera med Zacke och fixat med bilder som jag ska ha upp på väggen. Ikväll blir det grillning! Gos!

fina fina fina fina fina fina fina du




Alltid en orkan i hälarna Aldrig kunnat stanna nånstans Jag hör Bird och Monk i mitt huvud "Du kommer inte stanna här länge"

Hej!
Jag har vart på resande fot sedan i måndagsmorgon och har inte brytt mig speciellt mycket om att uppdatera.
Åkte först med familjen till Norrköping, träffade en vän, gick på kolmården,sov på vandrarhem och letade planka med slutade med något heeeelt annat. Åker inte till Norrköping på ett tag igen.
Sedan åkte vi till trosa och bodde på ett vandrarhem lite utanför stan. Det var verkligen skitmysigt skulle kunnat stanna där hur länge som helst. Åt frukost på trämöbler under ett stort träd i solen och läste och mös. Tog även mitt första bad för iår då. Sen åkte vi till stockholm där jag handlade lite på rea och sedan tog jag (ensam) tåget till Storå där jag sov hos karin en natt och bilade sen ner till göteborg igår. Nu ska vi stanna här hos min moster tills torsdag nästa vecka och imorgon ska jag anna och ponuts ta oss till ett ställe som kallas för sneaken (eller??!) och tjuvtitta på metallica, rätt tufft. Sen har vi inte planetar mycket mer än kanske lite shopping och nån resa till någon utav de mysiga öarna. Bilder ooch sådan kommer sen när jag är hemma igen, updates blire väll kanske inte gott om men nått mer kanske jag hinner med. Nu ska jag fortsätta titta på när de andra tar en gubbvila. xx

RSS 2.0