so you think you can get away?

Skriver från min nya fina vita dator som jag ska ta med till skolan imorgon för första gången, det är ju det som är meningen med denhär datorn, att jag ska ha den i skolan alltså. Föressten är det så jävla fel att se Kristen Stewart (heter hon så?) i andra filmer än twilight, och det jobbigaste är nog att hon pratar exakt lika dant, ni vet med  lite...mellanrum mellan orden hon säger, låter alltid lite besvärad och sånt.
Jaja jag ska nog börja röra mig upp mot mitt rum och vidare till min säng,så jag orkar upp imörn.
Fint dä godnatt

fight for it


så himla fint ju

sitter här och läser bokeeeeen hela dagen låååång



Börjat läsa svensk maffia även fast den får mig illa till mods så kan jag inte lägga ifrån mig den.
Imorgon funderar jag på att ta lång sovmorgon eller till och med stanna hemma, känner mig inte på topp direkt då det känns som att jag har feber men termometern visar nått annat. Bryter det inte ut ordentligt snart blir jag galen. Och spelningen på fredag fick jag ställa in. Skit..

+


gärna

ser ni?!?!?!? EN UPPDATERING!

Vet ni vad? JAG KLARADE DET. känns så obeskrivligt jävla bra, och sött av er som skrev, tänkte på det när jag stod där. Och kul vad en liten länkning på facebook kunde göra, jag har nu för första gången passerat 100 strecket på bara några timmar! Tänk om varenda en hade kommenterat också ;)  Nu har jag börjat hosta som aldrig förr, lungorna är påväg upp så jag fick hoppa över coren ikväll och sitter istället och slevar i mig vaniljglass som lenar halsen. Gött

rädsla

Imorgon ska jag göra något som har skavit i mitt samvete rätt länge. Jag ska läsa upp en monolog i aulan, söka huvudrollen i musikalen och jag är fullkommligt livrädd. Jag är en person som inte ofta är nervös, men nu, alltså det går inte riktigt att beskriva. Typ mår illa. Magen vrider sig ut och in och ändå är det typ 14 timmar kvar. Blir förvånad om jag får mer än 4 timmars sömn inatt. Jag led av en otrolig scenskräck innan jag började estet, och nu ligger "sjunga på scenskräcken" på noll. Men dedär med att prata, jag klarar knappt av att berätta vilken låt jag ska spela. Detta kan ses som en liten sketen grej för vissa och kanske det flesta, men för mig är det väldigt stort och jobbigt. Och varför ska jag då söka huvudrollen i en musikal när jag är så jävla rädd inför detta? Jo, för att jag vill övervinna min rädsla, och känslan efteråt måste vara otrolig,och vilken lättnad det måste vara! Och ivår vill jag ha något stort att kämpa för. Så nu säger jag såhär till mig själv: inget inlägg förens jag gjort dedär hemska, så om det aldrig mer blir någon uppdatering, så vet ni att jag bangade. Och det får ju inte hända.
Önska mig lycka till (kommer inte tacka dock, det ger ju otur) eller ge någon form av en peppande mening, då kommer jag verkligen tänka på det när jag står där med hjärtat upp i halsen och tror att min sista dag är kommen.

what katie did


Ny vinterjacka, Dr Martens och skjorta (hittade allt detta på 40 minuter, nytt rekord tror jag då jag annars brukar springa runt hela stockholm typ)

Min superduper fina data

Ska strax träffa emsi, inte sett na sen i fredags typ


back to the future




ph: Irina Werning

Ska nu inta sängläge tillsammans med julmust sockerärtor och en rulle.Kom på att jag hade ett hdmi uttag i min tv, visste inte det fast jag ägt den i 3 år...  Idag har jag fan inte gjort ett endaste dugg. Skönt egentligen. Imorgon åker familjen till borlänge, köper förmodligen nya dojjor (de nedan helst) och ska leta febrilt efter en vinterjacka.

Well if you're just as I presumed A whore in sheep's clothing Fucking up all I do And if so here we stop Then never again Will you see this in your life


Så fina vill typ ha dem nu

Imorse när jag gick igenom min önskelista med min moster (är det bara jag som snart  har passerat 18års strecket men fortfarande beter mig som en liten unge och skriver önskelista?) så kom pappa och langa fram ett paket och vad var det tro? Jo världens finaste vita minidator så jag ba tack :') Nu ska jag låta den ladda till ikväll och fram tills den ska jag plugga lite, städa och kanske möblera om, eller tvinga mamma med till borlänge hiho.

gatan upp

Idag har jag bakat lussekattor,sjungit julsånger på musiken och fått lite julkänsla - tills jag gick ut i spöregnet.
Ikväll vankas det minaparteu hos amanda, ska fira ordentligt att allt vart så bra de senaste veckorna och att jag kommit igång med träningen! Kanske inte så bra med vin när man vill minska midjemåttet, men ett glas kan väll inte skada liksom? Och hade förövrigt HÖGA förhoppningar på att min dator skulle komma idag men nej, ingen syn av min dator så långt mitt öga når....

but let's start with forever


smart jag e.

Jag har ta me fan pluggat hela dagen och fick ju därav mycket gjort. Vi är klara med samhällsuppgiten jag och emma, sen har jag ett prov imorgon som jag ska göra fast jag inte riktigt kan, eller så ska man ju inte tänka, men nu han jag både tänka och skriva det. Oj. Svammlarn.
Nu bör jag lägga mig så jag är pigg till imorgon, fast juste, har ju sovmorgon också, till 10, skönt.
Efter skolan ska jag på samtal på sjukhuset och mot kvällningen blir det MT's med emmorna.
Åh är så stolt över mig själv att jag kommit igång, nu ska jag bara testa varenda gym i hela avesta så jag kan köpa ett gymkort på det stället som är bäst. Borde ju köpa på iform men gillar att gå mot strömmen.
Och föresten så köpte jag finaste kalendern, i svart skinn och nå mönster med mycket plats att skriva i. Fett pepp på att börja använda den från den 19 december!! iih.
70 dagar tills jag blir artonåring.
Godnatt!

Våra tonårsskinn var utan skuld och synd och du doftade som en trädgård efter regn så har ingenting någonson doftat igen Och den sista dagen på året spenderade vi på en svinkall strand i fuskpälsar och med fuskchampagne kändes allt så på riktigt

Jag och Emma var duktiga tjejer och gick till badhuset imorsen, 06:40 klev (hasade och suckade) vi oss upp ur sängen, tog en frukt på vägen och slängde oss i bassängen. Simmade 26 längder = vi lade på 6 stycken sen sist.
Sedan gick jag hem och åt godfrulle hos farmor och farfar, sen slockna jag i soffan en timme, men så kan jag faktiskt göra idag, för jag är ledig <3 <3 <3 ska plugga och vara ännu duktigare dock.
Ska börja lite smått nu med samhällskunskapen, sen har jag historia, svenska, engelskaglosor osv men...jag är lite tönt och tycker det är rätt helt okej. Sen ska jag faktiskt köpa en ny lite större kalender, ämnesmapp och ämnesblock och förbereda mig för min lilla dators hemkoms, ska döpa den till Merry (emma, hahahaha)
Alltså materiellating, gör mig så glad! hihihoho nästa vecka köper jag Dr Martens och en ny vinterjacka wiho

sexy

what´s cooking good looking?

Äntligen har jag skickat in en 2 månader sen uppsats! Bättre sent än aldrig liksom. Sen har jag och emsi kommit igång med samhällsarbetet, och jag har pluggat lite inför SH provet också. Duktigt tjej. Sen har jag ätit juleskum. Mindre duktig tjej. Imorgon har jag 3 timmars hål. Då ska jag intervjua farfar om hur det var att vara ung efter andra världskriget (ehm...jävlar vad gammal han är, märks inte någonstans så som han ligger i) sen ska dom bjuda mig på lunch har jag bestämt. Sen är det musik, sen EOS, sen slutar jag, sen ska jag plugga, sen...vet jag inte. Dricka massa kaffe kanske, det är gott.




Varför går inte old spice reklamer i sverige? Dör varje gång jag ser dem hihiihih

if i guy pauses a video game just to text you back, merry him.

åt chips och godis idag, träningen = åt helvete = nya tag nästa vecka. Kollade på läskigaste filmen med Germo och Amanda ikväll, insidious, fyfan. Var tvungen att gå ner och kramas med mamma och pappa efter det.
Nu ligger jag nerbäddad i sängen med täcket upp till öronen och typ tror att nån läskig kärring ska gå på balkongen och knacka på mitt fönster. Dö.
Försöker tänka bort det med lite finbilder på weheartit, och lyssna på massa pianomusik så jag lugnar ner mig, och  föreställa mig hur jag sitter och spelar dem,  kommer inte våga stänga ner datorn.

Söt demostrationsbild

fuck forever



weekends and bleek days


Här har ni en bild på bruttan jag träffade i helgen, så jävla mysig/det var mysigt. Gick på bio, åt stor långfrukost, drack kaffe och pratade järnet. Saknade henne redan när jag satte mig på tåget påväg hem. Hemskt. Men tänker bjuda henne hit när jag fyllt 18 ( 2 månader!!!!!!!!!!) och då jävlar ska jag visa henne avestas uteliv, ehh....

Men iallfall. Har vart fetingduktig denna vecka med träning osv, och imorgon kl 7 ska jag till badhuset, själv. Får se om jag orkar hasa mig upp, en annan sak när man är två,lite enklare då. Så borde väll lägga mig nu, om jag ska orka upp. Hade förövrigt ett musikteoriprov idag som gick över förväntan. Nöjd. Längesen sedan jag kunde säga att jag var nöjd som hade nått med skolan att göra. Det går uppåt. Det är verkligen på tiden.
Inga planer för helgen, ska nog försöka skriva klart lite skolgrejer som skulle vart inne i typ september. Haha duktig.

Såg breaking dawn igår föressten, alltså bäst <3333 tur att jag läst böckerna annars hade jag inte klarat att hålla mig, med tanke på dedär slutet liksom. Bah väntar till nästa film (men sista filmen, vad ska jag nu leva för? Inge mer twilight, inge mer HP...dö) Jaja nu börjar det bli ett tjatigt långt inlägg så....godnatt!

i think i'm on the right way now

Jag har gjort ett träningsschema, så imorgon väntar ett gympass, på tisdag ska jag till badhuset osv, känns bra att jag iallafall har gjort det så ska jag verkligen verkligen försöka hålla i det! Ska väll köpa ett gymkort så jag blir tvungen att träna. Sen ska jag minska mitt intag av mat,och börja dricka 2 liter vatten om dagen, och undvika gofika stunder och sånt. Nu ska jag fortsätta plugga, känner fan inte igen mig själv nu, ligger i som fan :o


xxxx


Hoppar på tåget mot Örebro och träffar Kristin hejhejhejhejhejdå

like this

Alltså imorgon tänker jag ge mig själv någon slags belöning eftersom jag kämpat som en jävel i veckan. Sen tänker jag nog vara hemma på kvällen och vara lite kreativ, fick hem finaste reklamgrejen som vad glittrig och LILA älskar lila typ bästa färgen! Sen skissa, så sjukt rogivande så det finns inte. Och på lördag åker jag till Örebro för att träffa en ack så efterlängtad vän, vi har kännt varran sedan jag var typ 11 men nu har vi inte setts på 1,5 år, så det är dags nu! Kanske borde lägga mig nu, så jag orkar upp imorgon. Första lektionen är keramik = <3

redhead bitch

Alltså, färgar håret, igen, undrar hur många gånger jag har färgat håret iår. Fattar inte hur det inte kan ramla av, jag mena det sliter ju som fan, speciellt när jag blev blondie.
Nu vill jag bli typ såhär:

men de tar väll ett tag innan jag prickar in den färgen.
Jag kanske ska göra nått extrem istället, som dethär kanske?:


...nej, kanske inte.

Nu ska jag börja röra på mig (och på tal om det, jag borde nog börja träna nu for real innan magen hänger ner i knäskålarna) mot duschen,färgen ska ut hihihihi får se hur det blir denhär gången, rosa kanske.

do it like a dude

Trött som en get ungefär, har pluggat hela kvällen iprincip förutom en rask promenad mitt imellan alltihop. Och jag som vet att "plugga sista dagen innan provet" stilen inte är så bra, och jag tänker alltid att om jag hade börjat en dag tidigare hade jag kunnat det, men alltid samma sak om och om igen. Så jag antar att jag får fylla på min "det här har jag inte gjort" lista, och beta av de så snabbt som möjligt sen.
Nu ska jag sova i min fantastiska, men lite för mjuka dock, säng. Godnatt!

Moving to L.A / Art Brut


Bild från igår, roligt att jag har värsta perversa "nu kommer jag och våldtar er allihop" blicken.
Nu har jag iallfall bäddat om sängen,plockat lite och ska snart ge mig på kläderna, blir en riktig fight kan jag tänka mig...

Ikväll är det säsongstart för the walking dead säsong 2 på elvan, perfekt avslut på denna dag!

UPDATE 1 timme senare:
FYFAN VAD SEEEEEEEEEGT
UPDATE 2: Orkade inte fortsätta hahah XD xdXD X XDX DXD lol

scream your heart out

Sista dagen på höstlovet. Känns skit. Kan det inte vara lov året runt eller?
Idag ska jag försöka mig på nåra läxor, städa, dvs. förflytta kläderna från golvet in till garderoben, och typ kolla på film eller nått. Och grina över att jag har några förjävliga veckor framför mig fram till jullovet.

smoke weed every day / besta dans lååååtn


såg ut typ såhär ikväll, tröjan är glittrig och är från röda korset (hade fan bara röda korset kläder på mig ikväll,förutom strumpbyxerna och underkläder o smink)

Det var en bra fest med mycket folk och nåra bråk/grin tjommar som man ba....eh...vet ni vem måtta är eller? testa dricka med honom så blir det bättre, typ.
Har iallfall ätit pizza i min säng nu tillsammans med mig själv och en film, fett mysigt. Nu TROR jag att jag ska sova, eller så busar jag till det lite, inte likt mig, inget perverst alltså. ok?

when words fail pictures speeks






2,5 månad kvar tills jag ska gadda mig för första gången, typ kommer dö av nervositet....har fått värsta grejen för fottatueringar, tycker det är så himla fint.

i'm on a boat


bild från kryssningsäventyret.

Första fredagen på länge då jag är hemma, coolt. Första gången jag spenderar tid åt ett helt program av idol, antalet jag har gjort det kan räknas på två händer, om man inte räknade säsongen från 2006,coolt.
Ska strax ta lite julmust och pepparkakor med mögelost och sitta vid tvn resten av kvällen,coolt.
(Köpte en asfin glittrig tröja på röda korset idag)

den oändliga historien


75 spänn från röda korset är redan dödskär i dem (gick inte så bra att köra i dock haha)

Bryter mitt fastande som jag skulle ha till imorgon med en ramlösa och en påse godis h3h3, inte ätit godis såhär ofta på aslänge = inte ok egentligen. Bör införa sötsaksförbud genast.
Men nu ska jag iallfall slå på en rulle,den som jag har som rubrik, typ inte sett den sen jag var 10, sedan sova och ladda upp för kryssningen. Och föressten så får jag pengar av pappa om jag ställer upp på kareokern LÄTT VÄRT och vinner jag vinet så behåller jag det till min artonårsdag (ska göra ett gott försök iallfall)

är det ens lagligt att vara såhär ful?


RSS 2.0