Kära orken...

...du får jätte gärna komma tillbaka för jag saknar dig. Jag behöver dig för att kunna ta mig till skolan , vara kvar en hel skoldag och för att kunna göra något annat än att bara sitta och stirra in i väggen. Jag behöver dig så att jag kan bli en livsnjutare som känner att jag åstakommer något bra. Jag behöver dig så att jag faktiskt vill gå upp ur sängen och ut utanför dörren. Jag behöver dig, så att du ger mig energi och hopp om att jag kan klara ALLT som jag vill klara, utan dig så går det inte.Jag behöver dig så ivinerligt, så snälla, kom tillbaka snart.

We're just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.





Har lagt upp denna förut, men helt serri, bästa låten!

call it karma


Gick till frissan och kapade några cm av mitt hår. Syns väll kanske inte så jätte mycket på bilden, och det blev inte så jätte stor skillnad förutom 5 cm och mycket fräschare!
Har även varit på Mcdonnalds med bror min och pappsen, synd bara att det inte smakade någonting. Nej, donken är nog inte riktigt min grej längre.
Imorgon har vi engelska prov , ska kunna ca 52 glosor, fint.
OCH VARFÖR I HELVETE (ursäkta men blir så frustrerad) HAR JAG INTE UNLIMITED LÄNGRE?!?!? ' Låtar försvinner ju när man inte har nått såntdär....och reklamen gör mig tokig.

Och några grejer till bara;
1. Jag och emma ska till stockholm den 7:e oktober
2. I helgen vankas det kopparbergsmarken (dit jag förövrigt åkt varje år som jag kan minnas)
3.JAG ÄLSKAR FÄRGPENNOR TYP BÄSTA <3<3<3<3<3


Everything around us made up of energy. To attrack positive things in your life,start up by giving off positive energy.

Ännu en dag har passerat utan att jag har gjort ett dugg av det jag borde göra. Behöver lite mer kraft och energi, nån som har lite extra sådant på lager kan gärna få dela med er av det.

l.i.f.e.g.o.e.s.o.n

Déja vu + thé får avsluta min uppochnervända dag. Nej, om jag hade vetat att det skulle kännas såhär idag hade jag aldrig klivit upp imorse. Juste, dendära plugghögen fortsatte att vara orörd.
Börjat plockat ur lägenheten, sorgligt. Kommer saknan.

I watch the sun go down like everyone of us I'm hoping that dawn will bring a sign A better place for those who will come after us this time I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer, who dreams of better days

Skola imorgon. Jag har ingen lust. Fan. Alltså. Död.
Idag ska jag iallfall plugga lite, och spela wordfeud, och gå runt och gnälla. Känner mig väldigt gnällig idag. Ingenting är roligt. Och när jag känner mig så brukar jag lyssna på sånthär, det är då mamma/pappa kommer in och frågar med försiktig röst "kan du sänka litegrann" och tittar på mig lite osäkert, medans jag ger dem en arg blick och sänker lite för att sedan vrida upp igen. Men nog om det
Jag har iallfall haft en redig helg iallafall, kanske hade lite för kul, eftersom jag har varit dålig hela veckan, men men, ung och dum osv.


Och såhär såg jag ut igår kring lunch, bara för att jag kände för det. Såhär ser jag inte ut nu, nu har jag mörka kläder och huvatröja, haha. Kläder efter humör 4sure.

+

'



Lägger mig bredvid min bättre hälft efter en asbra kväll som känns som den har vart så jääääääävla långt, men otroligt bra. Godnatt!

Pulsen rusar, huvet känns lätt som en luftballong







jag lyssnar inte på skrillex, men ikväll så var de helt ok


Skitfin kväll med god mat ala emma och lite vin osv avslutades med en pizza med eric på american (måse sluta med detta fyllekäk alltså, inte undra på att jag snart väger 100kg liksom)
Nu ska jag lägga mig och känslan av att kunna sova hur länge jag vill imorgon är obeskrivlig!
Godnatt

dashboard?

Gosar ner mig under täcket tillsammans med medicinmannen (minns ni den serien? gick på fyran för typ 7 år sen eller något. Nehe inte det? ok.) Så jävla trött på att vara dåsig och hängig och halvsjuk, det bryter aldrig ut ordentligt. Och jag hatar egentligen att vara hemma från skolan, även fast jag inte gillar att vara i skolan heller. Men känns som att jag har varit hemma mer än i skolan denna termin. Bra start höh?  Föressten halkade jag på en flugsvamp, kändes ju sådär, roligt.

And the sign said, "The words of the prophets are written on the subway walls And tenement halls, and whispered in the sounds of silence."


Simon & Garfunkel, bästa som finns alltså, typ dör. Så vackra..eller ja, ni fattar.
Svenska prov imorgonbitti 8.40, taggad och har pluggat som fan hela kvällen...eller så hängde jag i krylbo med emsi & måns & lukas. Sen har jag varit kreativ och dekorerat min vägg. Eller fel ordning. Krylbo efter. Men nu babblar jag , ska lägga mig till deras sköna stämmor.  Simon & Garfunkels stämmor alltsi.


you talk / babyshambles


Kände mig lite höstig idag när jag hade halsduk på mig..hade sovmorgon till 13, typ sovmorgon iallafall.
Ska fixa lite i rummet efter att jag druckit upp den stora kaffekoppen jag har i näven, sen ska jag plugga, har visst svenskaprov imorgon..

like a bridge over troubled water

Ska nu ladda batterierna och gosa ner mig i min säng så jag orkar ännu en dag i skolan,efter en tjock kväll med julia. Alltså kaviar på polarbröd, finns fan inge bättre.
Har blivit lite inspererad till att börja fota igen. Jag har ju en gammal Nikon D60 som jag inte använt så flitigt de senaste året, var ju till och med på G att sälja den men nu är jag glad att jag inte gjorde det!
x

Håkan

Du vet inte när
Men det kommer en dag
När ingen i gränden här vet vem du är
Och du får vila ut
Men jag tror det blir skönt
Det finns en ny Raskolnikow nu
Bakom varje hörn
Någon som du

------------------------------------------------------

Blitt sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på

Men när du var med mig
Musiken slutade aldrig
Du bara får mig att hänga, hänga kvar





Grät när jag hade håkans konsert på andra sidan luren i fredags, att inte jag var där sved rejält.

handgranade

Försöker höja mysfaktorn lite i mitt rum genom att möblera om och fixa in ett skrivbord, är inte riktigt färdig än men det börjar lika något! Måste köpa ramar / affischer/ foton och sätta upp på den tomma väggen, annars blir det inte så mysigt ändå. Får göra det i veckan.
Ikväll ska jag hem till jullanpullan på lite filmmys i hennes lägenhet. Mysigt. Allt är så mysigt idag.

Här har ni en stor fin bild på jullsi

you got me hit the ground

Skulle egentligen bara vilja släppa allt, hoppa av och börja om till hösten. Men tanken på att jag måste läsa om alla kurser som jag redan är klar med känns inte så lockande. Och att ta studenten när jag är 21 istället för 19 känns ju inte så roligt det heller.

bigbang









Efter att ha vart hemma 4 dar förra veckan mår jag såklart sämst idag och har typ hostat upp lungorna.Jag kommer typ få gå om 2an känns det som. Men täcket och tvn (& kanske bakischipsen från gårdagen) får vara mina bästa vänner idag.

pardey


Precis skjutsat hem mitt nattsälskap aka Lovisa och jag ska fräsha till mig i duschen sen möta Erik.
Gårkvällen var bäst, mer bilder kommer. Hoj!

going to the store



Lite såhär har det sett ut ikväll.

Började med att GÅ upp till ange (tar ca 30 min, fedt duktiga vi vet) och var där ett tag och drog sen vidare till Jacob där det bjöds på poolparty, eller ja...nått sådant. Gick ner på ett inte så förvånantsvärt tomt stan och åt en superduper god pizza och avslutade med lite julsånger. Satt där dem skulle nu väntar jag bara på snön!
Super taggad till imörn, ye

scary monsters


Ikväll kör jag på lila läppar ( "so berry" från maxfactor) och resten svart, inte så jävla partysugen idag aso, sparar mig nog till imorgon men dansa är kul! Ska ner och möta emsi på busstationen, sen tror jag vi tar oss en promenad till gärdet, blir fint dä.
woop woop

cool? fuck cool, i'm awesome




Idag är jag glad, så glad så jag till och med började prata med en hund utanför hemköp för att sedan komma på mig själv, skämmas lite, och gå där ifrån med blicken på asfalten. Jag har även bokat klipptid så den 28:e klipper jag bort allt de slitna. Och det är fredag. Och jag är hemma MEN jag tänker sätta mig med lite plugg och försöka ta igen lite av det jag missat i veckan. Och det gör jag med fetaste leendet på läpparna.
Imorgon vankas det även partey hos lovisa, taggad!
xx

you can do your "cry on the toilet" thing, but i don't give a damn

Skulle handla en jätte fin glittrig tröja som jag taffsat och drömt om i nån vecka, när jag sen skulle köpa den var den borta. Ett riktigt FML moment, men jag fyndade för 280kr på rödakorset istället så det gick väll an tillslut.
Imorgon är det torsdag.
Sen är det fredag.
Sen är det två dagars frihet.



Bitchin' in the kitchen





Två videos från i lördags.

Jag skulle kunna skriva massa förklaringar varför det låter si och jag ser ut så men nej..jag tycker inte om sådant så slå av skiten om ni inte gillar det ehehhehe

when nothing goes right, go left




/we heart it

Fredagen bjöd på festligheter hos P. Gratis är bäst.
På lördagen spelade jag och Jassy i parken och det gick hur bra som helst, sedan lagade jag och emma tacos på kvällen och satt barnvakt. När han somnade gick vi ut och roade oss. Bra barnvakter kände jag.

Och jag har ingen aning om hur jag kommer orka med dethär läsåret alltså. Förstår inte ens vad det är jag tycker är jobbigt men skon klämmer ju någonstans. Säkert dessa måsten som jag påpekat innan.

om jag kunde lägga in en ljudfil här vore det visslandet i början av moves like jagger...


jag och kikki går och lägger oss nu vi....spelning imorgon, upp halv tio, naaaaijs.....kyss



FIN !!!!!!!!! eller...

my heart is freaking out now


vill klippa mig såhär kort igen

Har jag berättat att jag har färgat en fet slinga röd? om inte, så har jag iallafall gjort det. Emma färgade sina toppar röda samtidigt, blev fett svartis, jag alltså, inte topparna. Ska nog boka klipptid imorgon och klippa det sådär kort, då får jag bort allt det slitna efter mina sjuhundrafemtiotvå färgningar de senaste månaderna, visar noll respekt för mitt hår. Det roliga är ju att jag nu efter att ha fått en normal blond färg så vill jag bli brunhårig igen. Inte OK.
Börjar 12.20 imorgon, sista gången jag gör så, sen ska jag börja ta tag i mitt liv.
Över och under, till vänster och sedan ut. Hoj.

Fyller föresten arton om 144 dagar. Dags att börja jobba på dedär körkortet snart kanske?

coffe and cigarettes

Varför är det så svårt att göra saker som man måste. Det är nog just dedär ordet måste som gör att det tar imot. Måste träna, måste plugga, måste städa, måste hit och måste dit. Jag har inget fullspäckat schema efter skolan, jag har all tid i världen, ändå så gör jag aldrig dessa måsten och lider istället utav ett otroligt dåligt samvete - som jag aldrig gör något åt. Ibland är det jobbigt att heta tove. Lat tove.

Jag skulle vilja åka till något fint ställe, bo i en lägenhet med högt tak och ett fönster med en fönsterbräda där man kan sitta. Där skulle jag vilja dricka vin och kedjeröka och snacka skitsnack hela nätterna ut. Och där ska det inte finnas några måsten. Nu ska jag sluta drömma och ut och röra på mig istället. Eller lyssna på musik och glo upp i taket.

people writing songs that voices never sheard.

Veckans schema är fullproppat med rep inför lördagens spelning i stadshusparken (kl 12-13 om någon undrar). Ska öva in tio låtar minst och fick reda på det i förrgår, så vi ligger i hårt nu jag och jassy. Förövrigt är jag inte så jete gla' chey på allt nu så det blir väll lite bloggtorka ett par dagar /vecka framåt tills jag kan komma med något vettigt att säga. Nu ska jag nanna kudde/välkomna john blund/sova.

Oh I'm scared of the middle place Between light and nowhere I don't want to be the one

idioti

RSS 2.0