hjärta

Finaste vackraste STARKASTE farfar. Jag älskar dig.
 
 

hela livet var ett disco

Eftersom denna bild redan ligger uppe på instagram och fejjan så lägger jag upp den här också för att jag inte har något annat att visa. Idag har jag hunnit med att kliva ur sängen, druckit kaffe med måns som sen somna i min soffa, ätit laxpaj, kollat på afv och nu väntar jag på lurkhwe. Mja...roligt väder, inte avundsjuk på er som är på pal :)
 

fanfanfan - kl. 03.00 på natten

we heart it (finaste pete)
 
Kan inte sova. Rökt cigarett på cigarett , lyssnat på massa musik, skrivit som en tok i min deprimerande förvirrade anteckningsbok och stirrat på igelkottar som springer på gården, utan att mr sömn vill komma och dejta. Förra söndagen, måndagen, dygnade jag, undrar om det blir så igen. Fast klockan är ju egentligen inte så mycket. Tur att jag inte ska upp och jobba imorgon, eller ja tur och tur... Är det bra väder imorgon ska jag iallfall fortsätta med mitt arbete här hemma ute på gården sen ska jag väll filosofera på livet som vanligt på någon bänk någonstans. Lukas kommer hit när han slutat imorgon iallafall, har sån tur att han vill hänga med mig även fast jag känner mig som en död plastpåse (eh ja, plastpåsar kan vara döda?).
Nu ska jag väll kanske fortsätta med mitt tänkaskrivarökakollapåigelkottar och hoppas på att john blund kommer.
 
OCH VARFÖR FUNGERAR INTE BLOGG.SE APPEN????
 

livet är dedär eländet mellan fyllorna

Nej jag orkar inte rotera bilderna , problem??????? Nä men här är iallfall 3 finfina bilder från midsommar, har massa fler men dom är för fula för att visas, eller så orkar jag inte liksom ladda upp för jag är tråkig.
Annars då? sitter i soffan, kollar på michael jacksson dokumentären på tv, har tråkigt, pratar för mig själv, skrattar åt tråkiga uppladdningar på 9gag, tar bilder på mig själv och gör allt för att inte glida iväg på andra tankar. Lite förhäxad skulle sitta fint nu, och kanske något att äta. Har helt glömt bort att äta idag. Hur ska detta gå?

Hur ska jag kunna sova nu när allt jag tänker på är dig

alltså dedär med att jag skulle vara nykter igår gick ju åt helvete. blir alltid full vad som än händer liksom, alkhol for the win. Shottade, jag shotar aldrig, och då menar jag verkligen aldrig. Se hur de gick. 3 stark öl och 4 shotar senare tillsammans med lite capten morgan så var tove glad som en lärka. Badade i poolen gjorde jag också. I underkläder. Förkyld nu. Trilla innanför dörren vid 5 med ingen minne från hur jag tog mig från stan hem. Hahah älskar mig själv. Nu ska jag ta det lugnt med festandet ett tag. Iallafall till nästa helg... Är föressten ensam hemma hela veckan. Behov av sällskap. Kom gärna och hälsa på.

jag är alltid packad som en fjortisbrud, jag är alltid full när jag är tuff

Suprisea mig själv genom att kliva ur sängen vid 8. Lulla runt lite på morgonen och min uttråkighet slutade med att jag låg med trynet i häcken och rensade ogräs, wow säger jag bara. Åkte sen ner till holmen med emma och ellinor och solade lite, åt thaimat och gick sedan vidare till karlberg där vi mötte upp måns emma och alice efter ett tag. Har även i all hast med att byta om spillt ut öl över mina körkortsböcker, fett mysi det kommer lukta när jag pluggar :) Nu på kvällen har jag hängt med lukas på våran standard 'mötas halva vägen plats' dvs. preem. Lyssnade på tuff musik, typ näääk, och allt annat trams som gubbfan envisas med att spela på min telefon.
Imorgon ska jag färga håret, åka på piknick med familje + farmor och farfar, äta hos mina föräldras kompisar och sedan dra på midsommarfest. Kommer förmodligen se alla fulla ungdomar från mina nyktra ögons synvinkel. Coolt va. Nykter tove. På midsommar. Japp. Chockerande.

sentimental

'Cause I can't make you love me If you don't
You can't make your heart feel something it won't
Here in the dark in these final hours I will lay down my heart
If I feel the power, but you don't, no, you don't
I'll close my eyes,then I won't see
The love you don't feel when you're holding me.
Morning will come, and I'll do what's right
Just give me till then to give up this fight, and I will give up this fight.


Vaknade vid 8 idag. Har surat över jobbet hela förmiddagen. Surar lite till över att jag inte har pengar till ciggaretter och surar ännu lite till över att jag inte har något att göra. Jag vill göra något, klippa gräs, rensa häckar, plantera blommor, måla vårat hus, bygga en kaninbur, HA NÅN JÄVLA UPPGIFT..men det har jag inte. Jag kan göra precis vad jag vill. Förutom shoppa, för jag har inga pengar, för jag har inget jobb. Lolz

those dancing days

jahapp... antagligen arbetslös hela sommaren nu, gött. Gillar organiserade människor, världen vore ju lite bättre om det fanns flera sånna. Mhhhhm mvh sur tove

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig

Varit vaken i 31 timmar, score!!


Fuck

Noll sömn inatt, och ja, då menar jag verkligen noll. Vridit och vänt på mig, slagits med myggor och till och med ätit för att försöka framkalla en paltkoma men nej, fortfarande inte en skymt av john blund. Börjar om 1 timme, är hemma om 9 timmar. Då har jag varit vaken i 26 timmar. Kommer kollapsa på en gång antagligen. Bra start första dagen på jobbet. Efter lunch kommer jag vara en zombie. Återkommer med info om hur de gick .


Imorgon

Sista dagen på mitt sommarlov , tror jag. Och imorgon börjas det. Upp 06:00 varje dag, träna, äta lchf , plugga körkort...första veckan kommer bli riktigt jävla tuff. Kommer vara helt slut i helgen.. Hoppas på att få jobba på midsommar så jag får lite extra. Satsar på att jobba några helger också. Oj oj vilket lov. Jaja lika bra att mogna och bli vuxen nu, varit lite för oansvarig de senaste 2 månaderna ...


saknar







Har kollat igenom filmen från Petra Nova musikalen vi gjorde i våras. Saknar att komma till skolan, gå in i aulan, uppvärmningen, alla rep, sminket, sångerna, dansen, skratten och allt dedär. ÅHHHHH

jag trodde aldrig att det skulle gå att bara några timmar kunde få ett fruset hjärta att börja slå


Klicka på bilden för världens bästa låt som jag lyssnar på hela tiden dygnet runt varje dag

Tung metall

Festade loss i min källare igår det var kul, somnade vid halv åtta och sov till två, åkte direkt till Eskilstuna för att fira min moster och träffa söthampus. Vi låg i sängen i 2 timmar och kollade på Tom & Jerry och piff och piff. Fick jätte mycket pussar och sen när jag kom hem fick jag reda på att han har halsfluss jag ba schyrreeee nu blir jag ju sjuk

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2558966/images/2012/pic_206845004.jpg" class="image">


tänker på / karakou

Fikat med mina bruttor, varit förbannad över växelfel från levas till svenska kronor, setat i karlberg, fastnat med min väska i en gubbes rullator så vi höll på att välta båda två, sett "jag saknar dig" för andra dagen i rad med en bölandes cila på min axel och slutade dagen med att bli jagad av en fiskmås. Ja fiskmåsen, förlåt så jävla mycket för att jag går på trottoaren där du råkar ha lagt din unge, ska fan göra samma sak när jag får barn, dyka ner och flyga efter de jävlarna som går i närheten av det. Ja, absolut, så ska jag göra, helt klart.

Hej min hjälte vad vacker du är <333333














"Det kändes så rätt, även fast det var fel. Standard. Så fel att det blir rätt"

skyndar på snabbt genom livet

Idag har jag sovit länge, lite för länge, som vanligt. Men måste njuta av den sista lediga veckan av lovet, nästa vecka börjar jag jobba, 07.00 - 16.00, shit, kommer dö. Ställt klockan på 10 imorgon iallfall, om nån ville veta.
Sen har jag även hängt med kenny, i min källare, gillar min källare. Och på fredag ska jag och ett gäng goa vänner dricka här, kolla på fotboll osv medans mina päron har fest på övervåningen. Gosi. Sen ska jag ut och jaga dimma. Ja... jag gillar dimma. Såg dimma idag, tycker det är fint, mystiskt, och ja...estetiskt tilltalande. Imorgon är det fika på stan med mina tjejer som gäller, sen ser vi vad som händer. Ska iallfall kolla på sista Harry P filmen nu, kommer väll böla, blir så känslig , säkert minipillrerna som spökar, hehe gillar att de leker med mitt humör. PASSA DIG!!!!!!

like moons love planets they circle around


vackert, mycket mycket vackert

när vi skiljdes åt på morgonen vågade jag knappt se dig i ögonen, så rädd för att du hade ångrat allt, att allting som var varmt skulle bli kallt

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

I en stad som får en att bli större än man är

Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden

Känner mig så jävla lost ibland. Det ända jag kan är att dricka öl och röka cigaretter, lyssna på konstig musik och skriva världelösa texter i min anteckningsbok. Usch på mig. Usch på livet. Usch på allt. Usch på dig depptovelito.
nu
ska
jag
sluta
hejdå

But this has got the best of me. And I can't seem to sleep. It's not because you're not with me. It's because you never leave.

image description
image description
image description
image description

sista bilden snodd från kikz0r

Min helg har varit fin på både gott och ont heheh okej nej mest gott men skit samma. I fredags var vi hemma hos Sara, satt ute i hennes partytält, dansa, drack, åt tårta, skålade på lovet och massa annat. Vid 11 åkte vi ner på krogen, vilket var väldigt onödigt med tanke på att jag knappt var inne där. Förstörde mina skor på skumdiscot, träffade massa med folk, fyllekäkade, drog på efterfest hos Oscar och sen drog han jag och Gustav på någon random fest där vi drack tills vi spydde (nej okej inte jag men alkoholintaget,gratis dessutom, var stort). Somnade vid 8,9 eller vadfan hon var. Sov 3 timmar och mådde skit resten av dagen. Var nere på holmen och mös och sen gjorde jag inte så mycket mer än må dåligt haha. Idag sov jag läääänge, sedan åkte vi hem till Ellinor för att röka vattenpipa, snacka massa gojja och dricka bärs. Det var gosigt. Nu ska jag lägga mig i min enorma säng och sova.

skrattar lite åt mig själv för att jag är en sån jävla stjärna

↑                                         ↑                                                 ↑

Lol

Instagram buggar och dehär dyker upp varje gång jag försöker ta mig in trololol


egocentrisk




Har så förbannat jävla tråkigt, dödar tid genom att stirra in i dataskärmen. Gjort klart historia och kulturhistoria, inte planschen dock, så där ryker mitt mvg, fett glad :)))))) fuck off (tourettslätet emma och cila) på allt, speciellt skolan. Imorgon är det dendär såkallade skolavslutningen, den sista "riktiga" sen tar även lilla jag studenten, ett år kvar. Men imorgon ska vi stå och sjunga den blomstertid nu kommer, överskattat, sen ska mina klassmates sjunga och spela, men inte jag, för jag är sämst. Älskar livet. Ska supa som aldrig förr imorgon, eller ja, okej ska väll hänga med min bästis måtta litegrann kanske, men kan inte lova något alls. Sen är det partey på¨fredag också, och krogen, så ska jag skrika grattis till alla studentjävlar. Bah ah nu skall jag sluta skriva och sitta och sura. hejsvejs

Vad jag bryr mig om nu i dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig

Hade en 40 min lång (kort) lektion idag sen slutade jag. Var meningen att jag skulle hem och plugga, men fastnade framför gamla big brother avsnitt och gitarren istället. Nu sitter jag här och glor och snorar. Borde göra något vettigt fast nej jag orkar inte. Värdelös blogg jag har.

hatar.livet.lite.grann.

gaaaaaaahhhh allt är så jävla orättvist och konstigt.
livet ibland alltså <3333333333333333333333

och imorgon är det skola igen, ska träffa mina classmates igen, fett, inte sett dem på typ 1,5 vecka, saknat dom lite faktiskt. börjar dagen med att städa keramiksalen man ba najs, sen vetefan vad vi ska göra. sen måste jag plugga, måste få mina mvgn i historia och kulturhistoria, ja alltså, jag gillar väll historia lite då, ytterslite, men mer än vad jag gillar de andra ämnena som jag inte gillar alls. absolut. nu ska jag förvirra in mig själv i mina tankar och försöka sova och dröma fina drömmar om ...ja.. vetefan. hästar kanske

kan du älska mig som jorden älskar månen? som sjömannen älskar havet? som tåget älskar rälsen? och som fången älskar flykten? som barnen älskar julen? som korten älskar turen? som romeo älskar julia? och som jag älskar dig?

11 dagar, varje dag iprincip, alkhol, nä nu tar jag paus från det och laddar upp till skolavslutningen. Är sjuk och har knappt någon röst kvar, och lite feber på det, är det så det blir om man dricker för ofta? eller beror det på det urkassa vädret kanske? Tror på vädret jag, ja, det är nog det. Behöver lite Dvitamin, lite sol, hoppas det är bra väder  när jag börjar jobba sen eftersom jag kommmer vara ute hela dagarna och klippa gräs, rensa rabatter och plantera blommor. Najs jobb, har inte en ledig vecka fram tills agusti, bra. Fan va jag pladdrar, är det för att jag är full kanske? jo ja det tror jag. Är trött på små fjortisar också, och ja, sånna gillar man inte. Och är förvirrad som ett as och ja, det gillar man inte. Nu ska jag sova, godnatt.

you can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel

depp över vädret, vill ha sol, snart går jag under
är glad
är konstig
vill göra något
måste duscha
vill kramas
är en känslobomb
vill festa


gammal partybild

RSS 2.0