instagram 2013



 
1.I början av året hade jag och mims myskväll med indiskt tema och öl.
2.Gick runt med blåtira efter att blivit påpucklad på krogen.
3.Blev ihop med isak på facebook.
4.Fyllde nitton.
5.Åkte på studentkryssning och började tagga studenten påriktigt.
6.Ritade massor och tyckte att jag blev bättre och bättre.
7.Började med mitt projektarbete.
8.Firade valborg med favoriter i emmas lada.
9.Studentskiva med prinsesstema.
10.Studentekar och var full hela dagen.
11.TOG STUDENTEN.
12.Var på bråvalla och fick plektrum när jag såg favoritbandet.
13.Leia kom in i mitt liv.
14.Efter många om och men fick jag äntligen ett slutbetyg.
15. Hade riktig julafton dagen efter julafton.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ur ett arkiv från en gammal blogg

Hemköpsspegel,svarta och tuffa
 
Sista utlandsresan med familjen all together, linus var liten och jag var i min smalaste form ever.
 
Julfesten i 9an, kolla på oss va små vi var KOLLA!!!!
 
Tog många sånna här bilder under 2009.
 
"morgonfeja" lolz. I mitt smalaste esse, vad hände liksom?
 
Kent i Gävle med kikki och mickis!!!!
 

nikon

Idag gick jag och blev med en Nikon D3200!! Är så lycklig (men sjuk så orkar fan inte göra något alls).
Bloggen kommer få så mycket bättre bilduppdateringar nu, ska fixa adobe photoshop också heh.

what so ever

Så var julen över och förbi. Fick massa fina klappar, festade loss på juldagen, sov i en soffa som slutade i nästan nackspärr. Idag ska jag och mamma ner på stan. Ska köpa en god jul och grattis på 20årsdagen en månad för tidigt-present till mig själv. Samt leta efter en halsbandskedja som jag kan sätta på mitt ADTR plektrum på, och en lina till Leia. Fredag igen och jag längtar efter nyårsfirande och ett nytt år. 14 kommer bli så jävla bra.
 

Här har ni en bild tagen för exakt 367 dagar sedan. Förstår inte att tiden gått så fort. Och om mindre än en vecka står mitt efternamn på hans dörr. Sambojävel
 

helg

åh har rätt mycket att skriva om men inte en enda bild! I fredags mös jag med Malin på kvällen. I lördags åkte jag till Stockholm med Isak för att gå på adept i fryshuset!! Vi gick jätte mycket eftersom vi var i Stockholm så tidigt. Vi vandrade runt på Drottninggatan,kollade på folk samtidigt som vi fikade på ett mysigt café. Vi gick i gamla stan och såg så mycket fint. vet inte Hur många gånger jag sa "nu skulle jag haft en kamera", men jag tänkte kolla på en Nikon i mellandagarna!! efter att promenerat i centrala Stockholm åkte vi till Hammarby sjöstad och letade efter ett ställe att äta på, allt kostade skjortan så vi gick till en pizzeria en bit bort istället. vid halv 8 kastade vi in jackorna i bilen och gick in på klubben. dem hade 3 förband och adept började spela vid 10 och det var jävligt fett, men kan inte påstå att dem är speciellt bra live. var så jävla starstrukk över att jag stod ca 2-3 meter ifrån billytilly under hela konserten, Vi gick till och med in i varandra och jag ba heh.. justeja, var/är sjuk så lördagen var så jävla jobbig men så jävla bra ändå, satt och halvsov i bilen en halvtimme innan insläpp och frös inne fast än de var 600 till andra människor där inne men vad gör det, lite hårdrock måste man ju vara.

Photo

Saknar att ha en systemkamera för att:
Kunde ta min kameraväska ovh mitt stativ och vara utomhus i timmar och leka med olika manuella inställningar på kameran och tog 1000kort. 

Besök hos släktingar slutade ofta med en fotorunda kring deras hem för att fotografera fina saker.

På våren var det alltid så otroligt kul att fota då det är så mycket fina färger motiv och ljus. 


Att ha med kameran på semestern! Alltså alla tusen kort jag har från Grekland är så fina. 

Så vad är slutsatsen av detta? Jo, i mellandagarna går jag och blir med en systemis igen och fotointresset tas ner från hyllan och kommer fylla min vardag igen. Som jag har saknat fotandet!

Hej världen

Åh. Är så fruktansvärt sugen på att skriva, rita och inreda. Min dator är hos mamma och jag har så svårt för att skriva för hand. Vill gärna rita men orkar liksom inte dra fram alla grejer såhär mitt i natten. Att inreda är egentligen inte det lättaste heller. 
Idag gjorde jag adressändring och är från och med 1 januari 2014 officiellt sambo med min Isak. Känns så otroligt bra och fint och overkligt. Sen kommer jag snart börja plugga och det känns som att livet sakta men säkert börjar reda ut sig igen. Om en vecka får jag träffa Emma igen också. Som jag saknat henne. Snart jul också. Älskar julen så mycket, speciellt dagen innan för har alltid sån bra känsla oavsett väder och vind. Nu tänker jag kolla lite mer på tv, röka och sedan krypa ner i sängen. 

lördag







Igår var jag på 60 års fest med Isak. Det var texmex buffé, dessert gratis alkohol och massa massa dans. ca 60 personer befann sig i lokalen och det var så många att jag inte hinner memorera vilken som tillhör vilken typ. Men de ska jag väl hinna lära mig tillslut. (Isaks släkt är så sjukt stor, förstår inte). Fulla och glada trillade vi innanför dörren vid 02 och idag har vi känns oss typ såhär:


Fredagsmorgon

vaknade vid sju och har myst framför Tv:n till olika luciatåg. Gör ont i själen att inte medverka i något iår, efter att ha gjort det den 13e december varje år sedan jag gick i förskolan. Tänker extra mycket på året jag var med i Avestas Lucia och hade the time of my life typ. Att göra gamla människor glada var så fint.

Idag ska jag färga håret. Hade endast råd med hårfärg för 49.90kr på hemköp och jag kommer åter igen bli brunett. Tråkigt.
Imorgon ska jag dricka öl och dansa med Isaks släkt. Nu ska jag kolla på systemkameror.

Leia är alltid så morgontrött och blir iinte busig före klockan 11.

"it always seems impossible until its done"

Lyckoruset efter gårdagens antagningsbesked till högskolan har lugnat ner sig, litegrann iallafall. Jag ska alltså bli svenskalärare på gymnasienivå. Så fruktansvärt glad och stolt över mig själv när jag nu lyckats göra något ordentligt och bra utav allt skit som var under min gymnasietid. Vill börja plugga på en gång ungefär, är supertaggad! (även fast ångesten inför muntliga tentor redan kryper längs ryggraden).
 
Idag ska jag organisera lite, vad jag ska organisera vet jag inte riktigt. Men få koll på csn och fakturor och allt sånt som jag vill ha bättre ordning på. Jag är sån. Att ha ordning bland sina papper är en rätt så bra idé.
Thaimaten som blev över från gårdagens firande av min antagning (hehe) ska jag äta till lunch idag. Måste dock vänta tills min tandkrämssmak har försvunnit. Cigaretterna är snart slut och jag har noll (wow ovanligt) pengar på kontot. Och jag vet inte när jag får pengar nästa gång (kan vara den 25e januari 2014 och what to do då liksom?)
så jag kanske borde sluta röka nu.
Ikväll ska jag och Isak baka pepparkakor och idag är det ett år sedan jag gjorde den pinsammaste vurpan någonsin när jag nervös som fan gick med isak mot trapper för lussevaka. Minns fortfarande "nu är jag körd" känslan jag hade när jag låg med näsan i isen på parkeringen. Men här är vi nu.
 

keep your hopes up high and your head down low

Fightas med min ekonomi som fan så jag vill release the FUCKING fury på allt. Ska bli så skönt när den blir stabil när jag börjar plugga!! och på tal om det, imorgon får jag reda på vad jag kommer in på för program på högskolan och är så jävla nervös. Igår klädde vi granen och drack glögg och sjöng med till lite jujulmusik.




vad jag vill ha just nu


Brimnes huvudgavel från Ikea. Perfekt förvaring till böcker och fina detaljer.
iPhone 5s. VARFÖR köpte jag en xperia z?? Funderar på att fösöka få iväg den så jag kan få ut en ny telefon på mitt gamla abonemag istället. Åh saknar iphone, emoijis och den perfekta storleken. Kanske helt enkelt får betala 399kr i månaden på en telefon jag inte kommer använda bara för att jag ska kunna ha en iphone.
Eller se om någon kan tänka sig att ta över min sony. Jag tänker iallfall ha en iphone igen.
Nikon D3100. Alltså varför sålde jag min systemis???? Saknar att fota så det gör ont i själen. Älskade att fota när jag var yngre, tog minst 50 bilder / dag.
 
 

måndag



Haft en super bra vecka. Isak har haft semester så bi har hunnit med b.la. adventsmys, shopping i Västerås, och målat om de fula gula köksluckorna. I lördags drack jag vin och glögg med mickis, mysigt och när jag vaknade hade jag huvudvärk...alltså vad har hänt med mig?? Ikväll så ska vi klä julgranen, dricka saftglögg i de nya glöggmuggarna och kanske baka. Jag är även klar med alla klappar och jag har slagit in alla också!! Lite tråkigt dock, gillar att slå in paket. Nu är det kaffe tända ljus och Nyhetsmorgon. 
Justeja, vill ha en iPhone och en systemkamera 

RSS 2.0