Valborg/Håkan Hellström

VALBORG!!!! *låtsas vara mer taggad än vad jag är*.
Är sjuk, lämpligt på partyday no.1... MEN gör allt i min makt för att bli frisk och kry och pigg och taggad och har nu lyckats blivit rätt så taggad. Lyssnat igenom kents nya och gillar bara "den andra sidan", kanske för att den låter mest som gamla kent. Vart besviken på varenda album sen de släppte en plats i solen 2010. Fyra år av besvikelse alltså. Inte kul.
 
Spenderar dagen hemma hos Pao med grillning, alkohol och fina vänner. SKÅL!!..... -.-

Söndagslyx



Igår var jag Erica och Emma hemma hos Pao och grillade och drack vin. Hade det super mysigt och satt i solen på verandan. Tog för en gångs skull med mig kameran, och känner att jag bör göra det oftare. Älskar att jag kan föra över bilder från kameran till telefonen på två sekunder också, så smidigt! 

no rubrik for the wicked

För de första vilja jag ställa jocke berg mot väggen och fråga vad i helvete håller du på med? SÅ.BESVIKEN.
 
Annars hade jag en sån fin eftermiddag/kväll igår! Jag och isak åkte ut till norn, där de spelade in farmen förut, tillsammans med hans kompisar, och grillade, drack cola zero och åt marshmellows. Var ute i sex timmar och Leia fick springa fritt hela tiden, så kul att se hur glad hon är då. Bada gjorde hon också, gosleia. Efter att sett solnedgången som pågick bakom molnen, fått solbrända kinder och ätit oss mätta på allt vi hade med oss så åkte vi hem och somna på en gång. Så arg på mig själv att jag inte hade med mig kameran, hade fått så fina bilder.
 
Idag är leia skit trött och jag har tagit en lång sovmorgon,druckit kaffe och kollat på gossipgirl. BEHÖVER EJ PLUGGA <3 och ikväll ska jag hem till pao för att grilla. Gos

Vans of the Walls


Dessa skor kom i precis samma veva som jag gjort min muntliga tenta och skickat in min 10 sidors uppsatts. Nu ska jag njuta av helgen efter den värsta veckan på länge. Pengardag är de också, så just nu känner jag mig väldigt happy!!!!! Nu ska jag ta en promenix med leia sen dö i soffan tills Isak slutar. Ååååh helg <333

när livet vänder

Ironin nu med tanke på mitt förra inlägg.
1. JAG HAR FÅTT JOBB ÖVER SOMMAREN
2. Knät är bättre och jag kan träna normalt för skavsåret är nästan läkt
3. Hela skolsituationen känns liiiite bättre nu när jag fått jobb
 

Tänker på något vis fira detta imorgon, eftersom 25e innebär pengar på kortet!!!!!!
Hur och vad och när de vetefan men whatever

wahhn fan

1) Skolan gör mig superstressad och tydligen trodde läraren "att jag hoppat av", av en oförklarlig anledning dessutom? Detta resluterade i att jag inte hade någonstans att lämna in min hemtenta.
2) Min dator gick sönder och fick köpa en ny fast jag inte har råd, mitt i svängen då det är som mest plugg och jag är som mest behov av pengar inför sommaren efter som jag 3) bara har ett helgjobb i 9 veckor.
4) Får skavsår och ont i knät och kan inte träna som jag vill vilket slutar i att ångesten över allting inte har någonstans att ta vägen vilket 5) resulterar i att jag inte gör något vettigt alls.
Slutsatsen är alltså att:
Läraren tror att jag hoppat av vilket gör att jag blir ännu mer stressad vilket gör att jag ännu mer gärna vill träna men det går inte pga skavsår och ont i knät. Jag är superfattig och fick lov att köpa en dator vilket gör att jag blir ännu mer fattig och jag har bara ett jobb i sommar som ger mig pengar som räcker till att endast betala mat + hyra.
Så här sitter jag och stirrar in i väggen, väntar på att jag ska vinna pengar på triss, få ett jobb, en fit body och att någon gör mitt skolarbete.
 
....Är det såhär det är att vara vuxen?

understanding what we've grown to be

Känner lite såhär på allt just nu^  (förklaring: rätt happy men ändå fuckkoff-mode)
 
Ätit påskbord i norberg med farfar farmor sara pappa och isak. Åt inte ihjäl mig och rullade inte därifrån-skönt.
Har skaffat mig en matvåg...ok. Kommer bli tokig på att räkna och väga MEN så värt det. Trött på att känna mig tjockis och svullen och sur så en gång för alla, nu är det fan dags. 4real. Och träningen kommer inte förstöras isommar eftersom de typ är de enda jag kommer kunna göra om dagarna när alla jobbar plus att jag kan inte dricka på helgerna = träningsresultaten förstörs ej av alkohol och slarv. Kanske borde vara på gymmet 08-17 när de endå bara finns det att göra. haha...
Har ett diskberg samt pluggberg som väntar på mig så...hejdå hemska värld.
 

Påskis


Gårdagens "ta ett glas vin"-planer med Ellinor slutade med en ordentlig fylla på white Monkey istället. Känns i huvudet idag, är inte så jätte alert. Tycker jag blir så brutalt bakfull av så lite alkohol nu för tiden. Ikväll inviger jag, Isak och Ellinor grillen, ÅH VAD JAG HAR LÄNGTAT. Måste egentligen plugga lite nu, läste 2 sidor sen gick ögonen i kors. Dessutom går sagan om ringen på tv=mkt mer intressant. 

materiell lycka...eller?

Har nu en ny skinande svart dator, med stor toutch (alltså varför?) skärm och fulltaligt antal tangenter. Är ändå inte så lycklig, alla mina bilder på gamla datorn liksom....hoppas för gudarna att jag får igång den ett tag och hinner lägga över dem på en hårddisk. Annars blir jag sad.
 
Snart tacosdags och pretty little liars. Imorgon ska jag tvinga mig själv att plugga, har inte kunnat/orkat/velat på flera dagar.
^ enda bilden jag har på datorn ännu
 

Moving forward


Åh alltså livet.... Datan är sönder och jag har min tuffaste period av plugg hittills. Måste alltså köpa en ny men det har jag egentligen inte pengar till. Min fina farfar är sjuk men är iallafall hemma över påsk <3 och jag kommer inte kunna börja på campus då mitt program endast ges som nätbaserat, alltså förmodligen inte någon flytt till hösten och ett bakslag för mina framtidsplaner. Träningen har hamnat åt sidan och kombon av stress får mig att känna mig som en strandad överviktig säl. MEN en positiv sak finns iallafall och det är att JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB, ett helgjobb mellan 11-17 hela sommaren, vilket är bättre än inget. Kommer knte behöva flytta hem till mamma och kommer kunna göra lite saker isommar iallafall, det enda tråkiga är väl då att jag aldrig kommer kunna åka bort under en helg och inte heller kunna supa till det rejält någon fredag/lördag heller, men det är de värt!

jävla aprilväder

Blir påriktigt rädd när jag ser hurvida vädret är. Har dragit ner alla persienner och vägrar att kolla ut (blundar när jag går ut och röker). Hade ett väldigt intressant seminarium om språk och kön idag, åsikterna är många och jag tror vi hade kunnat suttit hela dagen och pratat febrilt om politiska åsikter, feminism och språksociologi. Kul faktiskt.
Har snart en fältstudie som jag panikar över, en lång uppsats, hemtenta samt en muntlig tenta som jag missade när jag var hos mormor. Blir skelögd av allt pluggande.
 
Hoppas på vikariejobb och nått typ av sommarjobb, men får väl se hur tur jag har. Skulle behöva lite tur faktiskt. Vill inte flytta hem till mamma under sommaren.

B26


^ min bestie idag. Tur att det är en relativt intressant bok ändå, finns ett långt kapitel om feministisk språkvetenskap tillexempel. Igår kollade jag på pretty little liars av och till från 08-17. Erica kom förbi nån timme där imellan men annars så glodde jag iprincip in i tvn hela dagen. Har en tendens att fastna något extremet i serier. Men idag ska jag faktiskt plugga som sagt, och ikväll ska jag och Isak på bio, tror jag. 

like a fucking dream i'm living in

weheartit + två från i lördags!
 
Besattheten av pretty little liars fortsätter, KAN INTE SLUTA TITTA. Det är så pass att jag liksom prioriterar bort viktigare saker endast för att få se vidare på PLL. Farligt men sant. Ska strax äta lunch, lax <3 Och sen kolla vidare på PLL, tänker göra det hela dagen. Nej okej måste faktiskt plugga en hel del också men whatever.

Bomber

Har haft två fina dagar, var i Enköping hela dagen igår hos Emma, lunchat grekiskt med pappa, vart lite till med Emma och städat jätte fint i lägenheten!! Åh blir alltid så städsugen när de är fint väder (lol?).
Imorgon åker jag och Isak till Stockholm, shoppar lite och myser lite och på kvällen ska jag fira Erica som fyller 20! Avundsjuk på henne för vill fylla 20 igen.... Man var ju så jävla EXCITED dagen innan så trodde man skulle dö. Nu ska jag sova, har godiskoma.. Orkar ej blogga men jo.

Du stör dig hårt på mig


Bästa som finns är att försvinna bort i sånt här. Imorgon åker jag till Enköping och på lördag till Stockholm. På söndag ska jag åka motorcykel för första gången sen jag var liten. Jag och Isak living the SoA dream. 
Börjar förmodligen på campus i höst. Wow. 

so lonesome i could die

1. Är så fullproppad av plugg nu, helt sjukt, kan inte slappna av, inte ens ta mig för att träna
2. Lägenhetsletning, eller snarare få ett grepp om hur det fungerar
3. Köpt en ullig skön jävla "jacka"
4. Gömmer mig i musik
 
Har liksom all tid i världen men ändå inte känns det som. För det har jag ju inte,jag måste plugga 8 timmar om dagen vilket är jävligt svårt när det finns bättre saker att göra, men det slutar alltid med att jag sitter i soffhörnet och stirrar på mina fötter. Väldigt produktivt.
Måste ta bussen in till stan och köpa ett skrivblock, men vill sova. Och träna, men vill ändå inte träna. Åh.
Så delad.
 
Tycker också det är väldigt intressant att så många verkar vara intresserade av vad jag har att säga här och vad jag gör om dagarna, vill du bli involverad detaljerat i min ofyllda vardag så hör gärna av dig. Vore schysst ju.

RSS 2.0