FlytHar idag packat hela 7 kartonger för är så jävla ivrig för IDAG FICK VI NYCKLARNA TILL LÄGENHETEN!!! Alltså den är så fin och perfekt <3 kommer packa och köra fram och tillbaka som en galning. Och på tisdag kommer vi ha leia här ett par dagar, gos! Till helgen ska jag jobba plus att jag börjar plugga imorgon alltså hur ska jag hinna allt?? 

Dag två


Shoppade massa idag, inklusive dessa två vinyler. Dör att jag har en libertinesplatta, kommer ta med mig den i graven!! Simon & Garfunkel från deras spelning i central park 1981, också jävligt najs!!!! 
Fikade även på ett mysigt fikahak som tillhörde bengans, där vi satt hade de massa gamla foton på fina människor, bland annat dendär snyggingen (tyvärr Mimmi kunde jag inte sno med mig den) samt Kent och såna fina. Kaffet var äckligt dock. 
Där vi satt såg det ut såhär, så himla mysigt och himmelskt bekväma retrosoffor! 
Efter kvällsmat och torsdagsöl på ölstugan (allts bästa namnet, skriker typ Tove om det stället) så hittade vi den största godisaffären jag har sett! De hade seriöst alla godissorter som finns, och bilden ovanför visar bara en del av allt som fanns. Godisköpandets syfte var att vi skulle sitta på hotellrummet i vår kingsize säng och kolla på film, vilket vi gör nu. Är så jävla slut i kropp och fötter efter allt vandrade idag. Knappt setat still på 13 timmar! 
Denna utsikt vaknade jag förövrigt upp till imorse. Göteborg är så jävla fint fint fint och trivs så himla bra! 


Göteborg


Subway i stekhet sol (ja vi har sån jävla tur med vädret!!!) 
Tacos (samt champagne)med Anna, Jon och Pontus, så jävla gos.
Redo för onsdagsölen, i mitt nyklippta hår förövrigt! 

09.34 monday morning

tumblr bilder ^
 
Nu drar jag och Isak iväg på minisemester! Första destinationen är Falköping där vi spenderar 2 dagar, sedan tar vi tåget vidare mot Göteborg för 2 hotellnätter, shopping och promenader på fina gator (plus lite öl på nån uteservering under filtar). Kommer hem på lördag någon gång, förhoppningsvis med massa nya kläder, och en vinylspelare!

Friday


Är ju så löjligt glad över lägenheten! Och precis ovanför biblioteket, 10 minuter till gymmet och 1 minut till stan! Igår hade jag och Mimmi myskväll, försökte oss på att göra egna calzone (blev ju fett vackra) och kolla på lite skräckfilm, lyssna på broder Daniel och sånt. Ikväll är det tacofredag, imorgon jobbar jag sen ska jag packa inför nästa veckas minisemester. Sen börjar skolan och jah är jävla pepp på det, faktiskt

#30seconddanceparty

JAG OCH ISAK SKA FLYTTA IN TILL STAN alltså lyckan är totalt jävla super stor!!!

/ 09.50

Min ledighet blev lång, hela 2 dagar sedan blev jag inbokad för ett kvällspass igår - men vad gör det? Söndagskvällar är mysiga, och man får betalt för att servera nyponsoppa och socialisera i soffan. Gillar mitt jobb!
Men nu hoppas jag faktiskt på att få vara ledig fram till nästa lördag, då jag jobbar kväll. Om en vecka åker jag och isak ner till falköping och sedan vidare till göteborg för att spendera 2 nätter på hotell, shoppa slut på lönen och äta god mat och pussas på göteborgs finfina gator. Perfekt loadup för att sedan börja plugga igen.
 
Just nu kollar jag på höstkläder och inredning. Vill ta vara på att vi båda är hemma i veckan så vi kan fixa till lägisen lite. Vill göra den fin fin fin.

Livet e en fiest


Att jag får spendera mitt liv med denna kille alltså. Så tacksam ju<3 hade sån bra kväll igår med fina vänner, drack, ölspelade och dansa till Husby greatest Hitz! Gjorde en rejäl vurpa på kingen också, pin :(((  är så bakfull idag så vill dö 

/


Okey så har 1 arbetspass kvar sen SEMESTER<333 (fått extra skift en helg men ändå). Även fått tid för spirometri(!!!) fan på tiden. Har inte mycket vettigt att skriva mer än att på fredag skålar vi ordentligt för semester/isaks sista dag på starlight och börjar njuta av första långledigheten denna sommar!! Så... Hejdå ? 

/ Free


Var ut med dessa^ efterlängtade tjejer igår!!! Hade så roligt fast kingen sög ju och känner mig för gammal för det nu? Alltså serri känner inte igen folk nästan, och alla 13åringar har fyllt 18? Ok.
Mitt konto är nästintill slut och det suger, dock värt 25 dagars längtan när allt slit från juli kommer in på konton!! Har endast 8 pass kvar på bästaste jobbet sen har jag en ack så efterlängtad semester! 

RSS 2.0