Utan dig är jag halv


Idag har denna fina och jag vart ett par i 1,5 år (such wow)<3 vi har ätit middag på kingen och promenerat hand i hand runt holmen samt pussats i solen. Perfekt måndag ju, för nu ska vi kolla på break out kings och kramas!

Var Föresten på lokalfest i Husby i fredags och Mimmi var med! Festen hette shitfaced och jag skulle nog inte hitta på något bättre namn än det på hur vi alla var. Dansa och drack öl, var djävulskttrött och sov asdåligt MEN hade superkul!! 
Har förövrigt bara 11 arbetspass kvar så tänker vara extra kärleksfull mot de boende de sista dagarna <33

waddup världen

Wow shit blogg/foto/livstorka!
Jobbar sover SAMT KOLLAR PÅ LÄGENHETER och idag var vi på visning och den är typ perfekt!!! 10 minuter från gymmet, och 1 minut från systembolaget OCH i samma trapphus som Erica och Kevin! Fantiserar redan om vilka mysfrukostar vi ska ha! Annars då? Jag och Isak planerar vår semester i Augusti (Har rätt lite tid kvar på jobbet egentligen, känns wierd). Vi ska till Falköping, skara, Göteborg (OCH BO PÅ HOTELL) ååh kommer bli perfekt <3
 

WHATEVER 4EVER


Jobbar fan hela all the time 24/7 dygnet runt .... Typ. På onsdag är jag ledig och ska till Furuvik <33 i helgen ska jag och mamma på kryssning <33 ska köpa ny parfym samt dricka drinkar och gå på spa. Måste köpa bikini. Är trött vill sova jag jobbar 12-21 imorgon jobbigt 

10:28/ hey


Några bilder från vår campingtripp + universums finaste bok! Hade en sån fin kväll hemma hos Mimmi/på holmen igår (även om jag dog Svettdöden och har hundra mygg/knottbett nu). Lyssnade på musik, drack cider och firade cassandrs som fyllde 21! 

What


Har spenderat hela dagen i soffan idag. Vi fick avbryta vår camping efter 1 natt pga båda är sjuka, vilket suger så jävla hårt. Hade det iallafall skitmysigt den tid vi campade!! Idag har jag läst halva the fault in our stars och skulle ej förvåna mig om den är utläst innan jag går och lägger mig. 

PS. Catwang bild pga har inget annat. DS.

Förr eller senare exploderar jag


Fick hem dessa igår!!! 
Imorgon åker jag, Isak och en bunt människor mot Bollnäs skogar och campar ett par dagar. Sol, öl (plus jäger & gin) och tält är en välbehövlig kombo just nu. Min enda "långledighet" på hela sommaren, a juste, 4 lediga dagar på raken på hela sommaren. Ska bli jävla najs iallafall!

RSS 2.0