Don't wanna hear about you at all


Av någon anledning hamnade jag på en rastplats utanför Mariestad alldeles för mig själv. Här satt jag ganska länge, lyssnade på fåglar och drack kaffe ur min termos. (Jag är 20 inte 60, promise) Hade gärna suttit där hela dagen med solen brännandes mot ansiktet men jag var tvungen att åka vidare. Synd tyckte jag. Nu luktar det grillat och det är fortfarande varmt, finländska människor pratar på med sina rökaröster. Tråkigt att inte jag kan få smaka maten, det luktar så jävla gott. Får nöja mig med min Loka och en macka som legat i väskan sen 10.00.

Det handlar om dig


Detta var då utan tvekan månadens händelse ^ 

Ska nu traska till bokhandeln för 3e gången för att köpa ett skissblock med svart pärm. Ända tröstshoppingen som går att göra här, tyvärr. 

Människor gör dig illa om dom kan

Falköping välkomnade mig med öppna armar. Jag strosar runt på gator jag aldrig gått på kring gamla hus jag aldrig sett förut. Dricker litervis med kaffe och röker under fläkten. Tänker varken på skola eller något annat. Det är fint att vara borta


JAG PROTESTERAR, FRAMTID OCH EN MASSA TEXT

Tisdag. Tentaångesten kryper i mig, men jag tar mig ändå inte tid för att sätta mig ner och läsa i boken, bläddra i anteckningar eller öppna word för att börja skriva. Istället kollar jag på pretty little liars, stirrar på mina tulpaner, röker cigarett efter cigarett och låtsas att den där tentan inte existerar. Jag vill bara att kursen ska ta slut, så jag kan börja på något annat, någon roligare kurs. Läser den kommande kurslitteraturen istället för den aktuella. Så förjävla dum jag är. Men hjärnan skriker nej, och jag lyssnar lydigt.
 
Kollar på hyresrätter, hade ingen aning om hur komplicerat det är att förstå sig på olika hemsidor, ställa sig i kö eller något sånt där alls överhuvudtaget. I höst (förhoppningsvis) flyttar jag och Isak till antingen Borlänge eller Falun. Smakar på någonting nytt, bryter mig loss från något ställe som det känns som att jag stått still och trampat på hur länge som helst. Ska bli så fint att flytta. Hoppas på att hitta den perfekta tvåan, gärna i något lite äldre hus med stora fönster så det blir öppet och ljust,vitt trägolv och en liten stentrapp in till lägenhetshuset. Detta slår nog dock inte in förens jag pluggat klart och sånt, men drömma får man väl alltid göra. Jag vill föresten inte bo i en tvåa när jag börjar jobba, då ska jag bo i ett hus med en egen ateljé, musikrum och en stor trädgård.
Nog om det.
 
Imorgon far jag till Falköping, och innan dess, rättare sagt ikväll, ska jag träffa Emma äntligen. Ska öla på "white monkey" - mesigaste namnet någonsin, lite skrattretande nästan. Men vad gör det.
Nu ska jag KANSKE läsa lite om grammatik i praktik, fast nej, ....eller?
 
 

Bara idioter längtar efter något annat


Köpt tulpaner, älskar tulpaner (och blommor i allmänhet men får ej lika dåligt samvete när tulpanerna dör efter 3 dagar). Kollat på ishockey, hade inte vart i hallen sedan första året på gymnasiet, glömt hur jävla kallt det är. Träffat moster och kusin i helgen, ätit tacos samt druckit öl och dansat tillsammans med Mange Schmitdt, ja, ni läste rätt. På onsdag åker jag ner till Falköping och stannar i fyra dagar. Ska bli så skönt att komma iväg och se något än Avestas trasiga gator. Har tenta på fredag, kommer köra denna gång, men vad gör det. Pluggar nu till ögonen blöder och hjärnan skriker INGE MERA GRAMMATIK, jag pladdrar om inbäddade satser, adverbial, tema och rema samt alla jävla ordklassers böjning, i sömnen. Illa. 
PS. Blir snart med septum, måste ju förstärka min personlighet. DS.

"Idag rökte jag för första gången, fasiken"




Idag rotade jag i några gamla lådor hemma hos mamma och hittade en skrivbok. Här i har jag skrivit från när jag var 14 tills de jag fyllde 16 - alltså de mest ontumlade åren då jag klev in i någon typ av ny värld med fylla på konstiga spritblandningar och en ständigt sökande efter någon som kunde köpa cigaretter.
Bild 1 är från min första fylla, "det snurrar i min skalle", taget från familjens hit med samma namn. Minns detta som igår, när jag och Kikki drack öl som Malin snott med från en fest. 
Bild 2 från då jag rökte första gången, marlboro menthol i Karlbergsparken på en bänk. Spännande. 
Bild 3.....eh ja, jag hade uppenbarligen en crush på Björn Gustavsson, och ja dåtida Tove, jag kommer ihåg honom. 

Hade mycket roligt åt denna bok då jag verkligen fått med ALLT! Till och med när två stycken köpte ut till mig från systemet och jag beskrev spänningen med att göra något nytt och farligt. Håller dock denna gömd då det står fruktansvärt mycket skit i den också haha. 


"De älskar varandra så mycket, världen tillhör dem"


Har haft seminarium, fikat hos farmor och farfar, vart med mimz på stan, köpt bok samt alkohol. Var på systemet ensam, för första gången, de var läskigt.  Blev tvungen att köpa andra delen av torka aldrig tårar utan handskar för läste ut första imorse. SÅ.JÄVLA.BRA. Nu ska jag läsa och laga mat , undrar om jag kan göra båda samtidigt? 

"are we enough to keep it together?"


Ångest lördag. 95% säker att jag körde på tentan igår, låg i fosterställning och kollade på pll i 3,5 timme efter det. Isak slutade tidigt, vi åt tacos med Linus som var här hela kvällen igår. Gosigos. Min lillebror har vuxit upp till en redig karl, lite scary faktiskt. Vi kan disskutera musik (för vi har samma musiksmak) och jag har introducerat honom för a day to remember och han gillade dem. GLADAST.

Om ett tag ska jag hem till mamma för mat och sällskap, ska ta med mig en bok och läsa i mitt gamla flickrum och känna mig som sexton igen. Behövligt efter alla tankar om att jag saknar att vara "ung" och spontan.
Lyssnar för övrigt på the libertines (!!!) och får lite magknip. 2012-2013 var så jävla bra, till viss del iallafall, och tänker på alla kvällar som vi skrikit med till what katie did och time for heroes.
 

Vill bara lägga mig ner och grina


Tentaplugg är ett helvete. 
Snart kommer Isak med kycklingsallad och sen ska jag träffa Ellinor så min ångest lugnar ner sig.

"but dolly brown says..."

Håller på att bli helt jävla crazy på min hosta, snoret och huvudvärken. Genom fönstret glimmar vårsolens strålar och jag orkar inte ens gå ut. Hjärnan säger JA men kroppen skriker NEJ. Blir liksom galen av att vara instängd i lägenheten. Inte nog med det så har jag tenta på fredag = tentavecka, ännu en anledning till varför jag måste vara instängd. Äter mest smörstekta champinjoner och ägg samt dricker ingefärsvatten med citron.
Vill bli frisk.
Vill träna.
Vill vara fri.

tbs


Hittade denna bild från studenten, skrattade för mig själv, länge.
 
Är sjuk och har sovit av och till och nu är jag vaken och kan ej sova. Har kollat på ett x antal avsnitt pretty little liars och druckit kanelte. Hostar tills revbenen spricker och använder för mycket nässpray.
 

Torka aldrig tårar utan handskar


Fick denna bok som jag suktat efter hur länge som helst av mamma i namnsdagpresent. 

Don't Quit

Jag tränar, pluggar och är lycklig. Vad gör du
Dog på boxpasset idag, 10 min senare ville jag köra igen. Men nej behövde hem och äta innan jag mördade någon. Enda negativa med min träning är att om jag inte äter något inom 20 min så kan jag seriöst slå någon på käften. Illa.
Imorgon ska jag läsa sönder om nominalfraser, adverbfraser osv , äta skitgod mat och träna. På fredag åker jag ensam till mormor i ett par dagar. Fyfan vad skönt.

Whiskey in the jar


Dagen idag har varit perrrrfa! 88års kalas hos farfar, åt äpple med kanel och drack vatten till och totalignorerade kakorna,bullarna,colan och chokladtårtan. Efter de åkte jag till gymmet för mitt första "riktiga" styrkepass. Körde igenom hela kroppen och gick sen på bandet i 25 minuter. Åkte till Ica och storhandla direkt efter det DE VAR SÅ KUL HANDLADE MASSA BRA SAKER. Nu har vi precis ätit kyckling och grönsaker i ugn, svingott. Ska dö i soffan resten av kvällen och imorgon ska jag på pass, go go go!

RSS 2.0