min känsla: mäheeeeeh

Saker jag stör mig på:
1. Min kurs
2. Allt som har med drama att göra (alltså drama som i antikens drama, fröken julie osv)
3. Dumma jävla kommande tentor
4. Skolan över lag (för första gången sen språkstrukturkursen i våras, den kursen gav mig magsår)
 
Ok, som ni märker så blir jag crazy på mitt plugg för tillfället. Ingen lust, fattar ingenting, för mycket namn, för mycket dramor, för mycket text och ja allt sådant. Avreagerar mig med mördarpass på gymmet (idag körde jag ben och kom knappt upp för trapporna). Imorgon ska jag rita under tiden jag har föreläsning sen tänker jag ta pluggpaus i 2 dagar. Måste rensa huvudet och försöka struktuera upp hur i hela helvetet jag ska kunna plugga till tentan om 1,5 vecka. Dör. Ska jobba i helgen, cashflow.
 

I don't care If you're contagiousHar pluggar som en idiot, shoppat nya kläder, fikat med Bell och kollat på HIMYM, om ett tag ska jag gymma sen ska jag dö i sängen.

PS. BILJETTERNA TILL SLEEPING WITH SIRENS OCH PIERCE THE VEIL KOM IDAG OMG OMG OMG

Adolf


Här är vår extra familjemedlem. Han älskar att gosa och spinner hela tiden och är dessutom världens bästa sällskap när en är hemma och pluggar <33 kommer aldrig lämna tillbaka dig 

Sunday


Haft en bra helg! I fredags bjöd jag Isak på mat på O'lerys, lördagen spenderade jag med Erica och idag har jag jobbat och senare kommer Adolf som vi ska kattvakta i 4 veckor <33 är nu ledig fram till fredag förutom plugg och det känns najs 

23:23Jobbar lite för mycket känns det som men ändå är det så fruktansvärt kul och givande. Pluggar väldigt mycket och fikar ofta på stan för att tänka på annat. Läser böcker i nya fotöljen och stickar endel. Kollar på Nyhetsmorgon i skenet av tända ljus och doften av nybryggt kaffe. Pussas med Isak och promenerar om kvällarna. 
Ungefär så ser mitt liv ut för tillfället. Lite för stressigt men ändå så brutalt mycket bättre än det någonsin varit. 

sunday

Häj.
I fredags drack jag och bell vin och åt kex & ost, bestämde mig i sista sekund att dra till kingen och drack alldeles för mycket redbull vodka. Låg i sängen hela lördagen, sov bort hela dagen iprincip. Så ovärt.
Idag har jag stickat klart en halsduk och myst med tända ljus och te på morgonen.
Sen ska jag börja sticka ett par raggsockor, och plugga.

Medea


Texter som dessa i kurslitteraturen provocerar 

Rutiga toaletterJapp, lägger bara upp insta bilder :) nä men har inte så mycket annat heheh. Blogg.se appen Fuckar och jag blir föebannad för den har fan inte fungerat ordentligt på aslänge. Lyssnar förövrigt massa på Nirvana vilket resulterar i situationer som den på bilden ovan

en liten del av en sådan där smörig kärlekstext

 Ni vet en sådan där stund när man ska säga hejdå till någon som eventuellt är någon man vill kyssa hårt på munnen men inte riktigt vet vad den andre tycker. En sådan stund var det. En åt helvete jobbig stund. Så kom det där ögonblicket då man precis har kramats och det finns två vägar att välja. Antingen vänder man ansiktet snett nedåt och tar ett steg tillbaka för att avsluta, eller så håller man kvar ansiktet i ungefär samma position och väntar på vad den andre ska göra. De sekundera mellan kramen och valet av vad man skulle göra av ansiktet var bland de jobbigaste sekunderna jag vart med om. Jag hann tänka så mycket men ändå så lite och jag ville bara kyssa kyssa kyssa men hade ingen aning om vad han tyckte om den idén. Så kom den. Kyssen. Och det exploderade och fåglar sjöng och fjärilar flög hit och dit och jag blev lite yr och glad och lycklig och ville hålla kvar i det här ögonblicket föralltid och jag hoppades så evinnerligt att han tänkte lika som mig.

memories

Fick sån värk i hjärtat idag när jag var på en högstadietoalett och hittade kladd från mig och malin när vi gick på högstadiet. Alltså saknar högstadiet så mkt. Stod förövrigt och stirrade lite på mitt gamla skåp i skåphallen efter dagens engelskalektion jag hade (som gick super!). Åh blir så nostalgisk när jag går runt i korridorerna där.
 
Tog sovmorgon till 11.30 idag, seriöst, skönaste sömnen på länge. Behövdes väl.
Nu ska jag spela sims / läsa hamlet / någonting annat.

onsdag

Detta med att vara vikarie är då fan inte det enklaste alla gånger. Jag har full förståelse för stökiga och omotiverade elever eftersom jag vart i exakt samma sits för inte så många år sedan. Men när man står där och inte har något att göra pga böcker som inte finns är inte så roligt. Fick en sådan upplevelse idag och nä, usch.
Men det är fruktansvärt kul när det går bra (vilket det gör till 98%) och är så glad när jag kan hjälpa till att motivera elever (vilket jag gjorde idag tex). Nästa vecka har jag 10 lektioner på gymnasiet, det ska bli mer än najs. Har både keramik, svenska och Sva, ska bli så kul!!
 
Nu ska jag sova ett tag pga utmattning och magont.

häj

Todiloo på er ljuvliga själar som fortfarande läser min blogg.
Igår spenderade jag hela min dag i sängen pga konstig mage som inte ville behålla något som jag åt, idag mår jag destobättre och har vart på biblioteket och lånat 12 (!!!!) skolböker. Fatta va pengar jag sparar på det! Imorgon ska jag jobba, 2 lektioner på högstadiet. Samma på torsdag, och veckan efter det går jag min fd svensklärares schema hela veckan, alltså hur najs?? Annars så pluggar jag hjärnan ur mig pga ostruktuerad kurs, jobbar, ritar, försöker träna, sjunger och ja lite allt möjligt (dricker för mycket alkhol och vill bli lilahårig)
 

RSS 2.0