I've built walls A fortress deep and mighty


a rock feels no pain
and an island never cries

från i fredags




vi bara kör

jag älskar dig

tänder ett ljus och ger några extra tankar till morfar idag, fem år, helt ofattbart.

I'm a real big fan of yours but I'm quite the joke to you but boy it wasn't a joke when you kissed me in your room and replied "I love you too"


these shoes was made for walking



Måste köpa mig ett par nya skor nu ja. Kan ju inte gå i converse längre ja. Eller jo klart jag kan, om hela jag vill bli skev dvs. Så... typ sådana här skulle sitta fint.

Imorgon är jag ledig från skolan, noll lektioner, helt okej!
Och på fredag är det 18års fest för Lunkan och Jacob som blivit 18 och det ska vi fira, och de rejält!

äh whatever

jävla jävla

I took the stars from my eyes, and then I made a map And knew that somehow I could find my way back Then I heard your heart beating, you were in the darkness too So I stayed in the darkness with you



fyskäms på mig fast igår kände jag mig såhär ba:  :')

friday night





har typ universums finaste vänner

zzzzzzzzzzzzzzz

asbra kväll typ bääääääst nu ska jag sova hejdå godnatt!

untz untz untz


bjudit hem mina snygga vänner för lite pardey hemma hos mig på fredag och är redan fett peppad, blir helt crazy av klickljuden i denhär låten också

I'm on the road of least resistance I'd rather give up than give in to this So promise me only one thing, would you? Just don't ever make me promises No promises







purple soda


alltså kolla på kvinnan, hur går det att inte falla för henne liksom?

if not now, when?

Onödig fakta medans ni lyssnar på denhär låten :

1. Fyller 18 om exakt etthundrasjuttio dagar
2. Jag var hos ortopeden härom dagen och det resulterade i att jag fick höra att jag hade mycket mer problem med mina fötter/ben (står tydligen för rakt med benen?) än vad jag hade trott.
3. Jag ser fram emot hösten. Kängor, halsdukar, lite tjockare jackor, färgade löv osv.
4. Jag är otroligt lat
5. Nu ska jag sovelisova


HAHAHAHA dör.

'Cause I'm wasting time Now I'm wasting money again And all the cigarettes That I have never smoked And all the letters That I have never sent


Väntar på att frugan ska höra av sig så att vi kan mysa lite extra ikväll eftersom jag och mamma åker till stockholms skärgård imorgon där vi ska vistas i 2 dygn. Ska bo på ett jätta mysigt vandrarhem som har fattigt om vatten och affärer. Ser speciellt fram emot att äta havsmat och sitta på klipporna och äta räkor och doppa dem i aioli samtidigt som solen går ner!

Gårdagen var fantastiskt mysig, vi var ute i folkärna i kära kikkis hus och chillade järnet till kring 1 då jag & emmsi var tvugna att sätta oss på mopeden (coooooolt det låter när man snart är 18 och fortfarande kör moppe allt för ofta...) och åka hem eftersom jag skulle börja jobba halv 8 (gissa hur kul det kändes).
Så idag var det sista dagen på sommarjobbet. Och jag kan inte säga mer än att jag har ångest, och en rejäl sådan, över att jag inte kommer träffa alla underbara pensionärer på ett bra tag, om ens någonsin? Jag menar, dom är så fantastiskt sköna, här om dagen blev jag jagad av en av dom med rullator och jag höll på att vika mig dubbel av skratt. Och alla heter så typiska namn som äldre har som t.ex Gunnar, Gösta,Eivor,Gunvor osv. ÅÅÅÅÅH jag vill fortsätta jobba där...wäääwää.

Hair

Vet ni hur ens självförtroende kan sjunka när hårfärgen inte är bra. Jag vet och inte fan är det roligt.
Igår fick jag för mig att jag ville ha lite mörka blont eftersom det hade blivit så solblekt så jag hade i två hårburkar mellanblond....high five på den, ser ut som att jag har duschat i klorvatten de senaste halvåret i vissa ljus. Blir galen på dethär, funderar ganska starkt på att bli brunett igen för som sagt, ett lågt självfötroende är inte roligt att dras med.




är det jag som är indiekid eller?


kikki & emma ♥♥♥
tog bilden från kikkz0r eftersom jag glömde min kamera i lördags, men ni e så fina mina alkisar!

Ska ner & äta lite grillat sen umgås med emma hela kvällen, mys!

Ska upp 06:20 , kanske borde lägga mig... snurrar runt en massa tankar så får väll försöka med nån typ av mindfullness saken jag blivit bedd att göra. Ber till gud att det funkar för att jobba och vara trött är inte ok.
x

all day all night ...what the fuck

Något jag bör lägga på minnet nu (iallafall om man är på ställer där det finns pool, eller vatten överhuvudtaget) är att jag ALLTID ska ta med ett ombyte till fester, man vet aldrig vad som kan hända, schop schop så var jag blöt och var klädd som en fjortis resten av kvällen.............. men min kväll/natt har varit asbäst, fint folk, bra stämning, god dricka osv. Nu är jag dock förjävligt hungrig men kylen har inget som jag tycker verkar vara lockande så...jag får väll svälta.

kikki & victoria på amandas pardeyaltan tidigare ikväll

pink floyd



How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
Year after year
Running over the same old ground
What have we found?
The same old fears
Wish you were here


ett två tre fanta o rosé

sitter hos cila med några snygga cheyer. vädret sviker oss men vi är glada ändå.
xxo

wild horses

Såhär har en typisk dag för mig sett ut denna vecka:

Alarmet ringer 06.45 - snoozar fram tills tio över då jag nästan får be mamma lyfta upp mig ur sängen. Går in på badrummet och ger ansiktet en rejäl omgång med kallt vatten så jag kvicknar till.
Väljer kläder (tar ca. 2 min då jag inte bryr mig om vad jag har på mig, eftersom jag ändå har arbetskläder på jobbet), fixar även håret lite, och sätter på mig mascara.
Äter frukost, och en rejäl sådan! Kaffe, havregrynsgröt och en smörgås. Är det en tidningsdag, dvs. måndag, onsdag eller fredag, läser jag den annars ....äter jag bara. Sedan borstar jag tänderna, säger hejdå och hoppar på kärringhondan och börjar cykla.
Jag är ALLTID vid jobbet klockan 07.54 och hur detta kommer sig vet jag inte, jag kan tycka att jag har stressat jätte mycket en morgon och knappt hunnit vakna, men är ändå framma denhär tiden (idag var det dock ett undantag eftersom jag ramlade i trappen imorse och fick lov att torka chocktårarna litegrann..haha..)
Väl inne byter jag om och jag och Andrée tar hand om köket hela morgonen. Då gör vi allt från att mata gamlingarna, bre smörgåsar och snacka skit till att göra absolut ingenting.
Sen går han hem vid 11, och då dukar jag oftast upp inför lunchen, efter det händer det att jag går utt med Gunnar (idag var vi på wienercondis tillexempel) eller så sätter jag mig och läser en skvallerblaska innan jag går ner och hämtar lunchvagnen. Vid lunchen är det oftast full rulle, lägga på maten på tallrikarna, mata, torka, prata osv sen ska vi även hinna med att äta själva. Sen torkar jag borden, fixar med disken, gör ordning en fikavagn och dukar inför middagen. Sen sover nästan alla pensionärer där, så då går jag mestadels runt och pillar med småsaker, som tex vattna blommor eller kanske vrida till sneadukar, fylla på sockerskålar eller skura köksgolvet som alltid blir skitit. Mellan 2 och 4 gör jag inte speciellt mycket, väntar mest på att något ska hända men oftast gör det inte det så då sitter vi och dricker kaffe och läser samma gamla skvallerblaskor som alltid. När klockan börjar närma sig 16 gör jag ett ryck och tar en runda kring hela avdelningen och ser om det är något som behöver göras, gör det och byter sedan om och cyklar hem.
Tycker ni att det låter som jag har ett tråkigt sommarjobb? Det har jag inte iallafall för jag stormtrivs och det är roligare än det låter! Man blir så glad när man ser hur mycket dom uppskattar en när man sitter kvar några extra minuter för att prata om deras barndomsminnen, frisyrer och mode, det är skitmysigt faktiskt!
När jag kommer hem brukar jag oftast bänka mig framför tvn, dricka kaffe och kanske ta en gubbvila. De två sista dagarna har jag varit totalt utmattad och inte gjort något speciellt vilket jag får lite dåligt samvete över MEN jag behöver inte känna att jag INTE gjort något på dagen för det har jag!

okey i belive you, but my tommy gun don't



Brand new är bra, tänker ligga i sängen och lyssna på dem tills jag somnar ( okej det kommer bli ca 5 min men då spelas det under hela natten iallfall)  sussa fint

smoking cigaretts

tänkte bara säga att jag har blivit ägare till en htc wildfire s, men sörjer fortfarande min xperia.
imorgon har jag lovat gunnar att vi ska gå till wienercondis, men ska försöka skippa bullen och knapra på en morot eller något istället för måste försöka få bort dedär jävla kilona jag lagt på mig de senaste året......
hejsvejs glad chey

the geometry of liquid cristals




RSS 2.0