Krubb

Har en känsla av att de blir mycket mobil inlägg i framtiden,de är så mycket lättare höhö, åt iafa på burning och fick sparris ovanpå..eller?


18 fucking år!!!!!

Hallå där! Idag blev det en mycket kort skoldag,har köpt iphone och ja...sånt man kan köpa när man fyllt 18 hehehe. Ikväll ska jag och familjen äta fin middag på burning, göttans!



SISTA bilden på mig som liten och oskyldig, imorgon när jag vaknar är jag myndig och hela köret. Tänker ta fördelen av det och köpa mig en iPhone och skriva på abonemanget själv (observera att man måste vara 18 för det) så ja, jag vill gå och lägga mig nu så idag blir imorgon haha, men har massa skitsamhäll att tänka på.

attaboy


album på spotify

gör bara lite reklam för min kusin och hennes band, svänger rejält

socker


har så satans fina vänner!

Fick så mycket fint idag, pengar till pal, en betald utomlandsresa,tidningshållare, klippning och färgning den 7e, gymkort, och sen åt jag tills jag sprack. Märks att magen inte är van med potatis och sötsaker, trodde jag skulle kräkas. Imorgon fortsätter kalaset, för då kommer farmor och farfar, sedan är det bara att räkna ner de 2 sista dagarna tills min födelsedag!!
och föresten, vet ni vad jag ska köpa till mig själv i 18års present och för att jag har blivit så duktigt med allt osv?↓

damn right i'm gonna

18års kalas


Idag blir det 3rätters, fika, tårta, presentöppning osv när släkten kommer och firar mig, blir alltid så nervös och rastlös vid födelsedagar haha. Pappa tog hem en ipad igår, så ska väll sitta med den tills alla kommer eller nått.  Skålar den snart kommande 18årsdagen med ett glas vin haha vuxet typ dör

dancing on my own


10e februari, 18års fest, just saying

chillin' with the samhällsbooks


Nu ska ljushuvudet her self plugga samhäll inför provet NÄSTA vecka (på min stora dag dessutom), fett duktigt av mig att börja 1 vecka innan, brukar alltid sitta med panik det två sista dagarna.

längtan skala 3:1

Känslan när jeansen börjar sitta löst och -5cm har försvunnit - på en vecka (UTAN träning!!) blir så jävla pepp när det händer någonting såhär snabbt så finns ingen chans alls att jag slutar, tänk vad ändra sina matvanor kan göra. Mindre glad över att filmen sög balle, hade inte varit värt 80 spänn, glad att det var gratis.
Imorgon är det 1 vecka ((((((EN VECKA!!!!))))))) tills jag fyller, håller på att gå under jorden, känns så jävla knäppt att lilla jag fyller 18. Jag mena, det var inte längesen man stod utanför krogen och kikade in på alla som hade så roligt och tyckte att det var sååååå länge kvar tills man själv fick vara där inne, och hoppla så står jag här, med 7 dagar kvar. Sjukt.
Observera att dessa tankar får mig att ligga uppe halva nätterna, inte kul. Så det är väll de jag ska göra nu, lägga mig i sängen och spekulera om vem jag ska gifta mig med, skaffa barn med, flytta ihop med, vart jag ska bo, vad jag ska göra efter studenten osv osv hejdå

last of the english roses


Traskar iväg till biosalongen för att se Hamilton med mammsen, gratis är det också wuhu.
Avbokade min tattueringstid idag också pga beslutsångest, way to go tovelito

the killing moon



vill se ut sådär
•ska klippa av mitt hår
•18års party den 10e
•ska snart tattuera mig och har sån sjuk beslutsångest
•fucking jävla mätt - mår illa
•fin kväll

runwaydreamz


fina shortsjävlar!
hatar min dator litegrann nu bara för att jag inte kan byta bakgrundsbild, ehm..vad är felet liksom alla datorer ska väll kunna byta bakgrundsbild?
ikväll ska jag på 18årsmiddag hos ellinor, mysi mysi
men innan dess borde jag städa mitt rum, och köpa hårfärg•


jag och cillis har vart soffpotatisar sen vi kom hem från skolan - illa......
nu ska vi förflytta oss till sängen och se på jag saknar dig, kommer säkert böla som två små uttrar :')

och juste, fick för mig att töja örat lmao



Har även bölat lite till damnyouautocorrect.com

nämde någon ordet pengar? detta underbara ord


Det ända som snurrar runt runt i min skalle nu är musikallåtarna haha...blir galän, speciellt när jag nynnar dem på skånska. "män kajn jiobba meijd mjusik ockjså"   wäääääää...

Har fortfarande värsta träningsvärken, kan knappt sätta mig ner, skriker inombords typ, men jag är inte van med träningsvärk så ja, ska man vara fin får man lida pin.
Testade att ha kaffegrädde i kaffet idag och dra mig baklänges vad vidrigt. Aldrig ska jag byta ut mjölken, aldrig!



20:33 / what katie did - the libertines

Vilken äckelträningsvärk jag har, går som en rövknullad pingvin och ojjar mig hela tiden. Men coren igår var över förväntan och jag tänker göra det till en måndagsrutin.
Har farit fram och tillbaka idag känns det som, gick up 06.15 och gick iväg på körlektion 07.30, körde en dubbellektion så kom till skolan vid 9, sen rullade den dagen på, ojjandes över träningsvärken, sedan fick jag nästan springa till sjukhuset för att jag var sen, sedan gick jag hem, sedan lyssnade jag på linus och hans klass som var med i vi i 5an på radio, sen åt jag godaste maten (LCHF ♥) sen kastade jag mig i soffan och sov en halvtimme. Nu sitter jag med näsan i körkortsboken, manuset, matten och sen måste jag börja läsa dendär j*vla....engelskaboken.... nä nu ska jag sluta snacka, och göra dedär nödvändiga istället

se mig hör mig känn mig

Idag har det vart min sista onyttiga dag, jag har ätit cheesballs tillsammans med min familj framför handbollen på tv, var dock tvungen att gå därifrån för pressen blir för stor när det är jämt, hjärtat klarar inte av trycket, cheesballs skålen var påväg in i väggen osv. Imorgon hoppar jag alltså på LCHF, ser redan fram imot frukosten, kokt ägg med smör och gräslök, bacon och kaffe <33333 ahhh kommer typ frossa i mat. Närå hihi. På kvällen ligger det även ett core pass inplanerat, wuhu!
Försöker febril få tag på emsi, men idioten svarar inte och det är såååå frustrerande





•update 22.35 -  lägger även till en cola på dethär

where have you been


fett cool jag vet

om ett tag sätter jag på mig min stjärnklänning och drar till TE10's klassfest, ingen aning vad en estetare som jag ska göra med ljushuvuden som dem, men ok.

hon har fått upp ögonen för rihanna



tråkig jävla lördag

can't stand me now

Även fast jag kunnat sova hur länge jag vill och inte göra någonting under hela lovet känns det ändå skönt med helg. Imorgon ska jag ta tag i mitt rum och storstäda,sätta upp någon tavla kanske och beställa hem kentplektrum. Ska även träna lite med min pt som är en illustrerad figur på tvn.. zumba<3
Vi kollade iallfall på skräckfilmer ikväll, och åt grönsaker med dipp + saft = perfa kväll.
Funderar dock på att slå på en disneyfilm nu och lugna mina nerver.

Visst har jag finaste designen nu va? <33333333333
nä skoja bara ska göra något åt det när det hinns

fredag den 13e suger friterad balle.

Efter att startat morgonen med att läsa typ värstaste brevet ever, ramlat i trappen och tappat ägg på golvet tänker jag spendera resten av kvällen tillsammans med kikki zarre och emma framför ett par skräckisar. 
Sad fejja tove idag, wääää
efter att torkat bort den svarta mascaran och lagt på nytt försökte jag ge fetaste smilet men nej, det misslyckades

use your fist and not your mouth

Fick något spratt och bestämde mig för att totalrenovera bloggfan. Saken är ju den att jag inte orkar riktigt just nu eller kanske någonsin, men tycker det är rätt charmerande med någon klassiskt.
Imorgon är det fredag den 13 jätte coolt ska sitta hemma själv och kolla på skräckisar eller nått.
hejsvejs
♥♥♣

the girl with the dragon tattoo fast inte riktigt






beslutsångest över tattueringar 4sure.

logik

Gymmade igår som en jävel och var västa löksillen efteråt men idag känner jag mig fan fetare än innan. Hur går det ihop?

23:36 // breath you in



Sitter och råglor på rymdenbilder på weheartit, slevat i mig en skål med yoghurt och ätit en ostmacka. Man bör icke äta på kvällen, inte bra inte bra. Imorgon ska jag gå till gymmet för första gången på typ över en månad. På fredag ska jag till badhuset. Sen borde jag ändra mina matvanor, typ börja med LCHF, det verkar coolt.
Fyller 18 om tre veckor bah, sinnessjukt.
Efter att kört bil hemma ett väldigt långt tag ska jag nästa vecka ta min första körlektion, och börja plugga teori. Lite sent ute kanske. Men skit samma.
Nu ska jag sova, skönt att börja 10 imorgon. pusshej xo osv

a little river in the cold

Dansade på avestas gator ända till kl 04 inatt, jag och mina isbitar till tår gick sedan hem och kurade in oss i duntäcket med lite kent i öronen sen somnade jag. Imorse kände jag mig som en död fisk med huvudvärk osv osv men jag och Lovisa gick på The Stig-Helmer story tillsammans med resten av avestas pensionärer och skrattade lite för högt och sådär. Den var helt okej bra. Nu ska jag dricka kaffe. Inte så smart med tanke på tiden på dygnet men det skiter jag i, precis som jag gör i allt annat just nu :) :) :) :) hihi happyface
IMORGON BÖRJAR SKOLAN <33333

When I'm nervous I have this thing, yeah, I talk too much Sometimes I just can't shut the hell up It's like I need to tell someone, anyone who'll listen And that's where I seem to fuck up


repeatlåten, så jävla bra, gåshud

Did you see the stylish kids in the riot Shovelled up like muck Set the night on fire Wombles bleed truncheons and shields You know I cherish you my love



Kul att lovet snart är slut.
Kul att allt är som vanligt.
Kul att det är söndag.
Kul att kaffet är slut.
Kul att allt är så jävla kul.

hey

Nu har jag alltså gjort min sista utgång innan jag fyller 18, vad jag har planerat iallfall.
Förövrigt har vi börjat planera fetaste 18års festen jag och Ellie (grattis som fan din store jävel 18 år idag!!!) och helgerna innan det ska jag väll typ smälla i mig naturgodis och kolla på film för att sedan vara riktigt taggad hihohiho godnatt!

if the silence takes you I hope it takes me to


fortfarande helt besatt av pete, konstigt vore det annars. har egentligen inte så mycket och skriva om, tränade 1 timme idag framför tvn, jävlar vad svettet sprutade, sen tog jag en långpromenad, hurtiga tove.
nu ska jag läsa lite manus faktiskt, sedan träffa lukas hejhoj

ska skaffa mig en sådanhär plastask:


21:31 / paradise lost

Dagar som dessa önskar jag att jag vore 18. Tur att det inte är länge kvar nu (endast 28 dagar för att vara exakt). Idag var jag i Falun på tandregleringen för sista gången. Japp jag är helt klar med tandställning, skena och allt dedär, fast tänker fortsätta med skenan hihohiho bästaste skenan :ppPpppPppPPp
nej men imorgon ska jag börja på mitt nyårslöfte hohoh hejdå xx

you'll find your own way


Dricker kaffe ur min starbucks mugg och lyssnar på the libertines. Skitväder är det ute också..ska kolla på förhäxad hela eftermiddagen och äta mammas laxpaj, mums!

Föresten ska jag ju tattuera mig den 31:a och något såhär kommer den se ut:

to move on is to grow


Januari- fyllde sjutton år och livet lekte.

Februari- Började umgås väldigt mycket med finemma, hade mexicansk middag hos mig och var på min första instrumentala gitarrkonsert.

Mars- Klippte mitt hår kort, mycket party och gick igenom en väldigt jobbig period i mitt liv.

April- Firade valborg i emmas lada, och ja, gjorde inte nått speciellt mer än att kämpa på.

Maj- Blev med lägenhet där vi hade många fina stunder, började hänga på holmen och längta efter sommarlovet.

Juni- Fick för mig att färga håret blont och såg ut som en kyckling halva månaden och vågade inte visa mig ute, sjöng i verket för första gången och fick mitt första VG i mattematik. Gick ut första året av gymnasiet.

Juli- åkte på en liten roadtrip med min familj, blev vittne till en skottlossning på en resturang, åkte utomlands med mormor och var i Göteborg en vecka.

Augusti- Många kvällar på holmen, njöt av de sista veckorna av sommarlovet.

September - Har bara festbilder från denna månad så antar att vi festade en hel del, flyttade hem igen och fightades med livet.

Oktober- Var på min första maskerad, färgade mitt hår rött igen och övningskörde som satan.

November- Var i örebro och hälsade på min fina vän kristin , var på kryssning med min familj och köpte mina första Dr Martens som nu har blivit mina bästa vänner.

December - Försökte känna lite julstämning, åt alldeles för mycket julgodis, köpte mina första par klackskor och började glädjas åt min tillvaro igen.

Efter att ha haft tusentals olika hårfärger ser jag i dagsläget ut såhär. Ok nu räcker det, ska mysa med emsi

she moves in her own way


Efter ett mycket turbulent 2011 så är jag nu redo för ett nytt år och nya tag. Iår kommer det hända så mycket kul som jag redan planerat. Det som jag ser mest fram emot nu är 31 januari, dvs min 18års dag! Sedan körkort och en resa till bulgarien, krogrundor i storstäder osv osv. Börjar bli så gammal hiho. Om ett tag ska jag möta bästa emma och få lite sovsällskap tonight, bästa början <333

party






några mobilbilder från gårdagen

RSS 2.0