WHAT

Alltså dagen idag? Klockan är inte ens elva och jag har hunnit med att böla som ett litet barn till både morgon-tv, greys och tidningsartiklar? Haha what? Kvinnans hormonsvägninskarusell ME LIKE VERY MYCKET. Men iallafall, är hos mamma nu, ska rensa kläder (har typ inga kläder kvar nu xD) och sen ta med klädstången och kanske spegeln hem till Isak, mitt rum är typ tomt nu lol. Börjat planera julklappar eftersom min kreativa sida skriker och vill göra något, så tänkte måla fina tackar i akryl/blyerts och ge bort. Skonsamt för plånboken och lugnande för huvudet och vilken vuxen gillar inte att få något egengjort från sitt barn/barnbarn?? Aja. Kolla på tv kaffe och röka sen rensa kläder hejsvejs (telefonen autocorrectar till helsvensk, kanske borde låta det stå så)

Här har ni en bild från igår när jag inte åkte hormonkarusellen och var endast glad och grät inte över att nån killes lever på greys inte funkar som den ska 

Kopparbergsmarken

Igår var jag Isak och leia på marknad i Kopparberg. Älskar den marknaden mest av allt - HÖSTENS HÖJDPUNKT!! Det var smockat med folk och leia var lite för liten så vi bar henne mest, vilket hon njöt av eftersom hon kunde slicka folk son gick förbi i ansiktet haha <3 köpte marknadsgodis (förstås) och vantar. Efter det åkte vi till Karin i storå, drack kaffe och prata i flera timmar medans Leia och Tilda lekte. Kom hem vid 22 och slocknade i princip på en gång, så jävla trötta xD 


TGIF

Har shoppat idag, så jävla behövligt, speciellt smink! Ikväll kommer Linus och hänger med mig och Isak , så kul nu när vi äntligen kan umgås på ett "vuxet" sätt hehe. Imorgon är det kopparbergsmarken som gäller, och sen ska vi hem till Karin. Älskar att vara hos Karin. Nu ska jag dricka kaffe och skriva klart tentan sen tar jag helg! 



torsdag


Min vilodag idag blev en easyline dag istället då de inte blev mycket träning igår. Vill ha en pulsklocka, typ polar ft4 som mäter både pulsen och kaloriförbränningen då detta kan vara rätt bra att hålla koll på. Måste väga mig också , vill ju veta liksom, även fast jag föredrar mått före vikt. Men iallafall. Imorgon ska jag handla något fint till mig själv, inte handlat något på 2000 miljarder år. Nu: PLUGG

Träningsvärk i rumpan

Box spinning och idag gym. Märker att min kropp inte är van med så mycket aktivitet då jag är helt slut i kroppen men jätte pigg i sinnet. Vill ligga i soffan hela dagen men mitt huvud vill plugga städa träna laga mat osv osv. Har vilodag imorgon, behövligt. 



must have or i'll die

Alltså, en sådan jacka och läppstift i neurtala färger. M Å S T E H A
 

attack of the killer b-sides

Måndag. Ny start. Dör lite för är otaggad men ändå så fkalhjgfyhuegrygfeuy taggad på att bli fit och fin.
Startade morgonen med en kaffedoftande lägenhet, kvarg och ett ägg tillsammans med greys. Har lyckats övertala Isak och har nu EN YNKA men ack så värdefull matta i lägenheten. Har fått till tvhörnan riktigt mysig nu med mattan då, ett nytt större bord, blommor och LJUS. JAG ÄLSKAR LJUS!!! speciellt nu i höst och vinter tider.
Vi var på ikea igår och köpte lite grejer. En skohylla till hallen tillexempel, så alla skor slipper stå på golvet. Lovar det är typ 15 par skor framme. Och vi är två pers? Lol. På tal om skor, har abstinens efter ett par nya. Vet att jag nyss köpt mina martens wannabe's, har ett par röda martens kängor jag knappt använt och sånt men ändå? Älskar skor. Det var shoppingfestival i erikslund igår och jag gjorde misstaget att gå och kolla lite, hade inga pengar och hjärtat och själen BLÖDDE när jag såg alla erbjudanden, och börja nästan grina när det låg 5-6 skoaffärer med snyggaste skorna ever på rad. Isak fick nästan dra mig förbi affärerna. Haha lol.
 
Har ett boxpass med mamma ikväll, hoppas på att få in boxpasset till en rutin och kanske köpa ett par egna LILA boxningshandskar. Sen spinning imorgon, och gymintro på onsdag. ÅH <3
Och på lördag ska jag på kopparbergsmarknaden, som jag gått på alla år sen jag kan minnas <333 BÄSTA.
Ska köpa nya mysiga vantar, plus strumpor, de gör jag varje år.
Ogillar min blogg lite, skriver ju bara massa tjafs och onödigheter? MEn vem bryr sig. #YOLO

lördag

Har vart igång sedan 8 idag. Promenerat samt vart med leia och zacke i skogen,fixat tvätt, handlat och pluggat. Effektiv lördag. För nu ska jag hem och städa och göra proteinbars, sen äta middag med mamma. Ikväll ska jag se en bra film sen lägga mig t i d i g t





#tbf

Jag i min tjejigaste period ever, oktober 2012 VAD HÄNDE DÄR EGENTLIGEN?
 
ÅH SIGRID.Hatar att jag är allergisk mot hö, vi hade iallafall 3 fina veckor tillsammans hon och jag <3

 
Kvällen jag och isak träffades första gången heh.
 

Var stammis på kingen ett bra tag, blev homie med vakterna.
18 års fest, haha denna kväll alltså..
 
Rensat ur min iphone lite när jag uppdaterade till iOS7. Hitta så JÄVLA mycket crazy bilder så tänker inte ens visa
 
 

tjäna

 Nu börjar jag gå runt i tjocka/ stickade strumpor inomhus för jag hatar att frysa om fötterna, och det mina vänner är ett tecken på att hösten är här. Annars då? Mitt hjärta har bitit av sladden till datorn så den kan jag inte använda (leia alltså, inte Isak) och det suger ju rätt hårt eftersom jag pluggar på den datan. 
Var ner på må bättre igår och fick en pt analys, alla borde göra en sådan för jävlar vilket wake up call det var. Det slutade alltså med ett upplägg som ska hjälpa mig att gå ner inte tio inte tjugo utan TRETTIOEN kilo till nästa sommar. Så det är alltså nu det vänder ordentligt. Styrka 2 gånger i veckan, kondition/pass 3 gånger i veckan och sedan 5 måltider per dag och massvis med vatten. Är fruktansvärt peppad och planerar vad jag ska köpa för fin klänning till nyår (då ska jag ju ha gått ner ganska många kilon ändå). Fick även reda på min fysiska ålder och det var ett så jävla hårt slag i magen MEN ännu mer anledning till att faktiskt ta detta på allvar. Men måste nog säga att det jag ser mest fram emot är att mina bristningar kommer bli ljusa och inte synas nå mycket, jag kommer må mycket bättre psykiskt och att förvåna släkten när dem ser mig vid jul! Gjorde en träningsblogg för ett tag sedan där jag kommer uppdatera om min träning så där får ni väll kika in om ni är intresserade! Sen ska jag börja tagga alla mina bilder med #aldrigvila #workout #iwillican och skriva all träning på engelska för de är ju så man gör!!!! Haha skoja bara never ever att jag kommer göra det. Eller? 

darker and darker

Hatar hösten fast jag älskar den också. 
Ska in i en laborationssal idag för första gången på hur länge som helst, flera år sen sist. Huvudvärk och sömnlösa nätter börjar bli min vardag. Känns sådär faktiskt. Vill någonting, men vet inte vad. 



Hey i'm in the band

Hade en bra kryssning med äcklig öl och sämsta dj'n Ever men vad gjorde det. Köpte lakrits choklad och marlboro röd för 40 (!!!!!!!) kronor. Gårkvällen var som härligast när vi hämtade Leia men gick dock till botten igen när jag fick sprängande huvudvärk som fortfarande sitter kvar, dvs migrän, jag kan knappt stå upp . Ska dock iväg och prata med en om ett tillfälligt jobb jag fått vilket känns awesome, eller ja, om jag lyckas ta mig dit utan att köra i diket. 

Min pojke är finast i världen.

saker jag måste göra

1. Börja fotografera mera. Alltså mitt liv kretsade kring fotografering i 3 år ca. Har över tusen bilder från de tre åren, har nästan inga från 2011,12 och 13. TAGISKT. 
2. Klä mig som folk igen. Standardoutfitet nu för tiden när jag glider runt i krylbo/hemma är mjukisbyxor (what, har hatat mjukisbyxor sen 8an) och en tjocktröja. Får börja läsa modebloggar konstant och klä mig vettigt igen.
3. Komma igång med musiken. Jag mena hallå? Jag har en awesome sångröst och massa kreativrt som vill ut på notpapper.
4. Le mera. Livet är faktiskt inte djävulskt egentligen Tove, kom igen nu.
 
jupp jupp dagens TO DO LIST.  Så nu ska jag alltså (idag); hitta en vettig kamera, läsa modebloggar, plinka på gitarren och le så mycket jag kan.

I saw old Autumn in the misty morn stand shadowless like silence, listening to silence.

via tumblr

morgonmys




Bästa morgonmys partnern (ja Isak du vet själv att du kliver upp så fort du vaknat så skyll dig själv) vi kan ligga och gosa hur länge som helst. Mitt hjärta <3

designmode: on

grejar lite med designen, vet inte vad jag håller på med, utifall det är kaos. Ja då vet ni.

#

 

negativ

Känner mig rätt usel, träningen går skit för att jag är så kass på att hålla de jag planerat och min kropp liknar mer och mer som en bit bacon. Blir förbannad och besviken på mig själv när jag har så svårt att hålla motivationen uppe. 
Förövrigt så finns det inte mycket att skriva om förutom att jag längtar ihjäl mig till lördag och nu ska jag se på star wars 

tumblr

Börjat blivit aktiv på tumblr igen (har detta något med att jag hellre surfar än att plugga när jag sitter framför dator?)
Anyway, here's the adressssss infruset-blog.tumblr.com
 

blah

 
NU ÄR DET SEGT...
Jonas Gardells postcast och snabbkaffe gör det lite enklare men fan, vill vara klar (tröttnat efter 1 vecka, fyra veckor kvar)
Såhär ser vårat köksbord ut när jag grejar
Dator kalender promarkers nk-bok + block plus cigg (som snart är slut).
 
Borde föresten göra om bloggen, den ser ju skittråkig ut.
 


faster we falling

Hade en fin söndag igår. Vaknade tidigt kollade på band of brothers och drack kaffe medans mina älsklingar fortfarande sov. Åkte till husby, leia sprang runt som en galning på gräsmattan lycklig som få. OCH JÄVLAR VAD VARMT DET VAR. Var tvungen att täcka mina håriga ben så jag hade svart långkjol. Dog. Sen var vi uppe vid gammelgården, drack kaffe och lyssnade på gubbar som sjöng och spelade dragspel. Och Leia var superduktig bland allt folk. Så stolt över min prinsessa. Funderar att göra en tatuering, typ hennes huvud plus en prinsesskrona. Skulle ju vara superfint. Tränade också. Duktiga jag. Kämpar fast än jag bara vill ge upp, ligga i soffan, äta godis och vara fet. Men nope, inte igen.
 
Har en bra vecka framför mig! Idag ska jag träna med mamma, imorgon ska jag på spinning, på onsdag ska jag bjuda pappa på middag, torsdag ska jag förmodligen dejta mimmi, på fredag kommer mormor och på lördag ska jag isak mamma mormor min moster magnus och hampus på kryssning! Ska bli så fruktansvärt skönt och kul.
Min första tenta ska förövrigt vara klar på fredag, måste verkligen plugga ordentligt denna vecka. Kan inte slarva när jag knappt kommit igång. 

torsdag

Tung dag. Ska säga hejdå till min allra bästa vän som flyttar till Oslo imorgon. Gråter floder. Innan dess ska jag iallafall träna äta och färga håret, samt göra mig mentalt förberedd. Me love u long time <3


Ratar och hatar

Tröttelitrött.
Kollat på Nyhetsmorgon sedan 08 och följt hela Obama grejen. Pinsamt intresserad av sådant. Idag ska jag plugga, mycket, väldig mycket. Kanske träna. Hata lite. Sura lite. Närå. MÅSTE FÄRGA HÅRET!!!! Har färg men för lat för att färga. Ska klippa Leias klor också vilket kräver MYCKET tålamod har jag märkt..


måndag andra september

Nu börjar fem veckors pluggande , ska lägga ner all tid jag kan till att försöka få mitt betygsmål och är faktiskt rätt peppad på att läsa naturkunskap. Känns skönt att jag har något att göra om dagarna nu.


Fresh start

Så det är 1a september idag. Nu börjar allvaret på riktigt, inget slarv och regelbunden träning. Ska göra en 2 veckors planering av mat samt en 4 veckors planering av träning. Kommer vara tufft i början MEN de kommer vara sååå värt det. Funderar på att göra en annan blogg där jag kan skriva om allt dedär så jag slipper skita ner denna blogg med massa träningstjat (mest för att jag själv ska hålla koll på vad jag gör och kunna kolla tillbaka)


RSS 2.0