influensan

Har haft influensan och velat dö iprincip. Igår var då fan värsta dagen på länge och idag är jag så mör men ändå rastlös så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Olämpligt att få influensa mitt i julstöket, men imorgon MÅSTE jag handla de sista julklapparna. Att det är julafton om två dagar? Fattar ej.

Tällberg
Har de himla fint och bra i Tällberg, började med en långpromenad där kameran fick arbeta ordentligt sedan spa och vin!! Vill va här jämt 

spotify 2014

Alltså...hur kul är det inte att få en överblick av sitt musikår 2014?
Slutsatsen blev iallafall att ADTR har vart favoriten
 
Top musikgenre, "screamo" ....ok
 
3/4 årstider spenderade jag med ADTR iprincip konstant, Great Garb har vart hela tiden nu ett tag (har ni inte lyssnat, så gör det!)
 
Trodde dock inte att Violence skulle vara högst upp, men jo tydligen

hole.

Fredag. Lunch med pappa, dejt med Bell och middag hos mamma. Pluggfri, lättad och glad.

#mh14


Går upp tidigt, kokar kaffe, tänder ljus, kollar på musikhjälpen och längtar efter nyårsafton för att det kommer bli så jävla fett. Finlirar på uppsatsen och ikväll ska jag och Isak på hobbit i Hedemora = 3e gången på rad = tradition. Första gången var jag så nervös så jag trodde jag skulle dö, idag är jag så kär så jag känner mig helt crazy in love

ur hjärnspöken

Hennes blick var tom när jag frågade hur hon mådde. Det var som att ingenting fanns där inne. Jag känner inte igen Mia längre. Jag känner inte igen min egen dotter. Hon som har varit full av liv och glädje. Den Mia är borta. Jag vet inte vem det är som ligger i min dotters säng, inte är det min Mia i alla fall.
    Doktor Persson antecknade och nickade, hummade och frågade massa frågor. Petra fortsatte att svara på frågor om sin dotter samtidigt som hon grät.
”Hjälp mig att få tillbaka min dotter”, sa Petra vädjande. ”Jag klarar inte det här längre”.

 

 


Böcker och julbordIdag har jag vart på julbord i toppstugan vid Romme. Så.jävla.mysigt. <333 åt tills jag själv såg ut som ett jävla julbord. Köpte även böcker igår, alltså <33333 
Sen hade jag och Ellinor mat-glögg-julklapps kväll och pratade i flera timmar bland tända ljus och lukten av starkvinsglögg. Så himla fint. Har förövrigt varit ledig hela helgen och inte behövt plugga någonting - inte hänt på 7 veckor (!) nästa vecka ska jag skriva en uppsats bara. Åh äntligen lite lugnt 

kalla det vad fan du vill

De senaste dagarna har jag skrivit skrivit skrivit. Fattar ej vart all inspo kommer ifrån men har lyckats skrivit en helvetes massa sidor. Det är kul och avslappande och jag tänker inte på någonting annat. Att jag inte har gjort detta ännu oftare? Finns inget bättre än att komma på en idé, anteckna lite snabbt sen bara låta fingrarna smattra på datorn tills ögonen går i kors.
 
För övrigt läser jag sista boken för denna kurs, kalla det vad fan du vill av Marjaneh Bakhtiari. Så bra läsning.
Alla böcker i denna kurs har förövrigt varit förvånandsvärt bra, vilket har underlättat pluggångesten en hel del.
Nästa kurs, den som ligger så fint över jul och nyår fram till mitten av januari ( :) ) innehåller böcker som hundraåringen och små citroner gula plus att vi ska se massa filmer, som sagan om ringen, matrix och pretty woman. Hur fett är inte det egentligen?

Två


2 år sedan jag nervöst skrev mitt första sms efter att han lämnat sitt nummer skriver med rött bläck på ett provpapper på mitt nattygsbord. Det var ett bra val av mig tänker jag nu, lyckligast i världen och allt. Minns fortfarande så tydligen känslan inne i dendär rosaröda fluffiga bubblan jag levde i medan allt var så nytt och spännande, får fortfarande samma pirr i magen. 

dimma

Har hamnat i något sorts träsk, fullt av prestationsångest, för lite tid och för mycket att göra. Jag går lite på autopilot och det är sova, jobba, plugga, sova, plugga plugga plugga, sova jobba om och om och om igen.
Men jag tänker inte ge upp. Även om jag skulle vilja.

RSS 2.0