I need you more than dope


Ligger alltså här återigen mitt i natten och kan inte sova. Tankarna har krig i mitt huvud och det skaver och kliar i hela kroppen. Hoppas så innerligt på att detta försvinner när jag börjar träna för nu börjar de balla ur ordentligt. Har inget vettigt att skriva mer än att jag bråkar med mig själv dag ut och dag in men är ändå lyckligast världen. Hur går det ihop ens? Lyssnar på lady gaga varvat med from first to last- vilken kombo. Imorgon är det fredag och jag ska plugga ordklasser och fraser och kommer säkerligen försova mig till seminariet eftersom jag somnar när de börjar typ. Fint. Fan ta livets dippar

fuck your opinion


....
 
Kollar mest på sons och skriver.
Annars så ska jag bowla idag. Och äta onyttigt. Varför inte liksom? Har min första pt träning på torsdag så måste njuta de sista dagarna av den här livsstilen. Eller njuta, eller a.
Vill inget hellre än att ha något typ av lov men får hålla mig till i sommar. Fast då kanske jag går en skrivarkurs eller jobbar så inget lov där heller. Full rulle ok. Förösker förbereda mig mentalt på det.
 
 
 
 

princess


Greppade min nikon så jag kunde testa min adepter som för att man kan föra in bilderna till mobilen direkt. Saknar att ha ett bra redigeringsprogram på datorn dock. Det enda jag använder mig av är VSCOcam på min iphone och bilderna blir inte speciellt bra när de kommer upp på datorn då.
Nu vill jag att Isak ska komma hem och pussas med mig. Innan det ska jag göra absolut ingenting alls 

running to the edge of the world

Känner igen det här med musik, tumblr och alldeles för täta rökpauser inpå småtimmarna.
Samma sak när jag fyller sida efter sida med tankespyor och gräver ner mig i diverse tankedemoner.

Och egentligen vill jag bara sova.
Men sova kan man göra när man dör.
 
Isak och Leia snarkar ikapp, och här sitter jag och stirrar när jag egentligen borde ligga där och snarka med dem.
 
 

#tbt

Saknar detta
 

Är klar med min första delkurs med en viss tveksamhet över hurvida bra min skrivportfölj blev. Får se, det är ju inte så att mitt liv hänger på det. Tycker att jag har lyckats bra ändå, och har utvecklat mitt skrivande som inåt bomben. Alla tal och seminarium har även gjort att jag börjat bli bättre på att inte vara så feg och försiktig.
Så om jag kuggar första kursen gör jag gärna om den igen.
Imorgon ska jag ta en rejäl sovmorgon och äta frukost framför SoA. Fint.
 

Alla hjärtans dag blabla

Såååå dagen då alla klagar / hånglar / dricker / får ett extra speciellt one night stand osv är häääär. Yay!!!! 
Som tur är lägger jag och Isak mer energi på att göra söta saker lite nu och då istället för att koncentrera oss på en enda dag så.... Dagen till ära tänkte vi supa oss fulla. Varför inte liksom? Visa lite medkänsla för alla som kanske saknar att ha ett förhållande. Så ja, idag ska jag på systemet hwhehhe längtar <3 
Imorgon ska vi till Borlänge och shoppa, ska kolla efter nya skor. Mina har hål rakt igenom och vill inte gå i converse ännu. Nu tänker jag städa och ....jag vet inte 
Kolla va fina 


Nattanke

Jag vill ge ut en bokjävel.
Jag Har mängder av diverse utkast jag borde spinna vidare på. Alltså vore ju rena rama drömmen. Speciellt efter veckor av att läst om skrivprocess, att skriva, språkriktighet och allt det där vill jag bara skriva skriva skriva tills fingrar och hjärna blöder. Eller så är det för att jag blivit så inspirerad av Stephen King's bok "Att skriva". Alla som har någon typ av intresse för skrivande borde läsa denna. Gärna mer än en gång.
Kan även ha något att göra med att min berättande text om något så ovesentligt som den underbara studentfyllan fick obegripligt bra kritik. Jag tänkte inte ens på vad jag gjorde, skrev bara för att jag var tvungen. Stod med en paprika i handen på Ica med ett jävla fånigt leende när jag läste det.

Nu ska jag se om jag kan ta mig igenom denna natt med lite mer sömn än nätterna de senaste dagarna. Inte säker på att de blir så, och jag har seminarium 08.00 imorgon. Och jag är nervös.

Har har ni en bild som definierar min känsla just nu
no were to belong

Förbereder mig mentalt inför en till vecka av studier föreläsningar seminarium osv osv osv. Just nu har jag ingen lust alls, kanske har med att klockan är 01:37 att göra. Nå väl. Känner mig på något sätt så tom men ändå fylld av allt. Lustig känsla. 

song for the weak

Jag är så.jävla.snorig.  Blir tokig.
Idag ska jag hänga med Ellie och ikväll ska jag och isak göra pizza och kolla på gaygalan.
Annars är det jävligt skönt att inte vakna bakis för första gången på 4 lördagar. Förstår fortfarande inte hur jag orkade med det 20 helger i rad...wow.


Beställer förmodligen tatueringstid i veckan. Sen kommer det bara rulla på. Har massor av saker jag vill fylla min kropp med. Kanske tatuerar över bristningarna på magen när den krympt lite. Who knows.
 

roses for the dead

Så har jag klarat mig igenom ännu en skolvecka (med nöd och näppe denna gång dock). 
Är mitt i en identitetskris av något slag. Sover till funeral for a friend och blir avslappnad av parkway drive.. well, inuti är jag nog rätt så hårdrock men utvändigt ser jag ut som en 15årig tjej med klädvalssvårigheter. Känns dock ovärt att klä upp sig varje dag när jag ändå sitter inne minst 8 timmar / dag och pluggar, och pluggar gör man bäst i rutiga sovbyxor och stor tröja. Ska snart boka tid för min tattoo, ett steg i rätt rikting..eller något.
Alltså har verkligen inte något vettigt att skriva eller visa eller dela med mig av. Om ingen av er vill veta lite mer om språkriktighet och svenska skrivregler?
 
......nä tänkte väll det.
 
Här har ni några randomz
 

Onsdag

Dagens höjdpunkt: soran Ismail svarade på min tweet!!! Fick dock inte de svar jag hoppades på 
Man ba ok....cuz im black?!?!

Nä men borde läsa klart min bok (150 sidor) plus ett häfte på engelska PLUS SKRIVA VAD JAG LÄRT MIG innan klockan 16.00 ok.... "Jag har lärt mig att man inte ska skjuta på pluggandet" lär väl de stå i mitt utkast

what

Klockan har passerat 15.00 och jag har inte rört en enda bok. Inte vart inne på fronter och inte läst något skolaktigt över huvud taget. Jag liksom....kan.inte. Har en uppgift som ska vara klar imorgon och har inte ens börjat. VAD HÄNDER MED MIG JAG SOM VART SÅ JÄVLA DUKTIG?!?  Istället har jag sökt jobb. En hel drös faktiskt.
Har sån ångest för framtiden igen, men varför??? fattar ej. Vill röka massa men har bara en e-cigg som inte var speciellt tilltalande. Aja då kan jag iallafall ligga och röka i sängen samtidigt som jag kollar på sons of anarchy eller något såntdär som jag egentligen inte alls har tid för. Fan då tove.
random picture only 4 you
 
 

The end (eller?)

Hunnit fylla 20, gått på systemet, ätit smörgåstårta, fått 2000kr i presentkort på Ikea samt massa annat fint, festat, handlat städat pluggat ja massa saker har jag gjort den senaste veckan. Det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu är plugg plugg plugg och åter igen plugg och kan inte lova någon regelbunden uppdatering för tillfället. 

Men känn ingen sorg för här kommer en bild på mig på min tjugoårsdag. Och jag försvinner kanske inte alls, eller så försvinner jag helt. Tiden får bestämma det. 

RSS 2.0