hangover


Igår var jag ju så jävla på g. Drack 4 drinkar på krogen på typ 30 min vilket var...bra. Eller? Fått skit för det idag iallafall, har legat ner 95% av tiden denna fagra lördag. Ikväll har jag beställt tacos, sen tänker jag göra iordning te och scones tills mamma kommer hem (åh min mamma kommer hem <3)  mysigt. Imorgon åker vi till Falun och jag borde plugga. Todilo

Fredag!!!



Köpte mig en iPhone 5s igår, ser det som en 20års present till mig själv! När jag fyllde 18 köpte jag ju en iPhone 4s så why not liksom, bra tradition! Fredag idag och jag ska supa/partaja/bli full aa ni fattar. Dansgolvet var ju stängt (?...-_-) förra fredagen så de är klart man ska ut och dansa idag!!! Om en vecka fyller jag 20 år. TJUGO ÅR!! Har seminarium och inlämning då man ba grattis:))) nä men när de är gjort ska jag åka raka vägen till Systembolaget och köpa mig en flaska vodka bara för att jag kan!! Sen ska jag ut och dansa för 3e helgen i rad man ba what? Nä nu ska jag hitta på något istället för att börja plugga.

pluggoman

Nu har skolan dragit igång och det var verkligen bara pang på alltihop. Har läst mer än vad jag gjorde sista terminen på gymnasiet på dessa 3 dagar. No kidding. Men det är intressant ändå och jag plågas inte, inte så mycket iallafall. Måste dock tänka på att inte överdriva mitt läsande och pluggande för nu har jag setat ca 10 timmar två dagar i rad.och jag skulle egentligen kunna låta bli att plugga idag. Så tänker jag dock inte göra, bara läsa lite mindre. Har fortfarande inte riktigt svalt att många i min "klass" är dubbelt så gamla som mig, har barn och massa annat som gör att jag känner mig så jävla liten, men vad gör det. Är väl inte sämre för det.
 
Från det ena till det andra blir jag snart med iphone igen, skönt!! Och jag fyller 20 om 8 dagar. Sjukt.

a little party never killed nobody

IDAG!!! alltså är så jävla flarghagrehbae taggad till en miljon. Farligt.... Ska hem till mamma om ett tag och börja grunda lite (alltså fixa hehe) inför das parti. Ska t.ex. skotta, dammsuga och plocka bort ömtåliga saker för att jag vet att åtminstonde jag och ellinor kommer vara vingliga ikväll. Vaknade halv 8 och ba JAAAA FEST typ omg what's happening to moi? aja. Ser redan fram emot att vara bakis på lördag....eller?
typ såhär.
 
Ska klura vidare på festlistan , som säkerligen bara kommer spelas ett par timmar sen är det alltid någon som tar över dj båset hehhe (de är ok). OCh bestämma kläder!!!!! OCH HÄMTA UT MINA SKOR!!!!!
 
 

get up

Började morgonen med äggfrukost. Tog sedan mig ner till gymmet med malin för att svettas i en timme.
SÅ.JÄVLA.SKÖNT...efteråt alltså. Hem och duscha och somnade i sängen lol. Har en misstanke om att jag missade postgubben då någon ringde på dörren och jag hann knappt reagera, så mina skor/böcker/eller vad det var är åtminstonde i samma stad som jag just nu, bara inte hos mig. MMMMHM mina skor alltså måste ha dem imorgon. Imorgon har jag och elli 20årsfest hos mig, ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD SÅ JAG TROR JAG BÖRJAR PRE-PARTY NU !! Tänkte eftersom jag var sjuk på nyår får jag göra det ordentligt denna gång. Sedan är det slut på festandet....eller nä. Har kollat på alldeles för mycket saker och råkat trycka på "beställ" två gånger för mycket men,.. jag fyller ju 20 snart så.
Vill förövrigt se ut som denna tjej:   (som jag stog och starstrukkade under adeptkonserten)
 
Nu ska det lunchas och rökas och fixas innan jag åker iväg till Ellinor!
 

måndag

idag ska jag promenera i skogen med leia och sen träffa kikki!! Skogen i detta väder är så jävla underbart skulle kunna vara ute hur länge som helst. Imorgon ska jag ner till må bättre och äntligen "startar min resa mot ett bättre jag" efter fler gånger av försök än vad jag kan räkna på två händer. Är så fruktansvärt taggad!!
Fick föresten tulpaner av Isak här om dagen, Hur söt är han inte??



positiv

Idag kom detta på posten!! (för er som ej ser vad det är är det schema och välkomstbrev från lärarutbildningen).
Med skräckblandad förstjusning börjar det dra ihop sig för kursstart och jag och min talsängslan (=ovanligt hög ångest och nervositet inför händelser som involverar att tala högt inför en större grupp) håller på att bryta ihop men hoppar samtidigt pga exalterad. Kommer vara så schysst och snäll och lära er att blogga utan slang och hur man är helt bokstavligt korrekt efter ett tag. Eller bör jag hålla kvar det svenska blogg- och ungdomsspråket med diverse extrema skrivfel och outhärdligt fula uttryck med onödigt långa texter som bara innehåller massa ord? ... Svar ja.
 
Övar redan på hur jag ska se ut när en elev lämnar in en uppgift 2 dagar försent,som tex här:
Skoja bara, mina elever kommer inte ha läxor, allt ska göras på lektionstid och det enda pluggandet som skall göras hemma det är förberedelse inför prov. Så ska det vara, för så ville jag att det skulle vara för mig. Skola ska vara på skoltid, inte på fritiden. Punkt slut.
 
Nu skall här fredagjagärlyckligrökas innan tacomys hos mamma som åker till thailand imorgon. Har gett henne en lista med saker hon ska få köpa till mig, bland annat dr martens och en michael kors klocka i silver. Och sprit såklart. Spriten får inte glömmas!
 
 
 

shoes

Suktat efter dessa hur jävla länge som helst......OCH NU VAR DET 50% PÅ DEM så japp jag beställde dem väldigt impulsivt och fint men blir endast 199:- fattigare :)

lite såhär

 
 
1. Min andra tatuering är redan bestämd och snart bokad och gjord. Tre rosor ska placeras på min vänstra överarm och det kommer bli så jävla fett. Sen har jag ca en miljard idéer och motiv jag vill göra. Dock kommer jag ha det som en morot nu när jag börjar träna ordentligt och göra en efter att jag t.ex gått ner -10 kilo eller något.
 
2. Väntar på samtal från min personliga tränare så jag nu äntligen kan sätta igång. Har vart sjuk i 3 veckor men börjar ÄNTLIGEN bli frisk.
 
3. Måste ta tag i rökningen nu nu nu. Hur svårt kan det vara egentligen? Kastade nyss paketet med 5 cigaretter kvar bara för att vara lite symbolisk.
 
 

Deep

Det är så viktigt att slippa känna sig oviktig. 



10:24


Har varken hunnit blivit bästis med kameran ännu pga att jag vart så orkeslös och omotiverad, och photoshop är ännu inte installerat. Men här är iallafall två bilder på mina favoriter tagna med nya kameran.
Idag ska jag träffa en mycket efterlängtad Isabel och om jag har tur kanske jag tillåter mig själv att shoppa lite också.
 

torsdag

Vaknade jätte pigg imorse. Har druckit kaffe och skrapat ur den sista rödbetssalladen till frukost.
Har beställt hem litteratur för 1400:-....och de var för en delkurs, och de var inte ens alla böcker...okej...
Ska fortsätta dagen med att se om jag kan ansöka om studiemedel, städa bort allt juligt och göra det fint här hemma. Är hungrig och bör äta lunch. Finns dock ingenting iprincip när vi knappt vart hemma på en vecka. What to do? Äta knäckebrödsmacka med icas kaviar. Japp.

simmar vidare

Hade ett jätte kul nyårsfirande i Husby iår! Dansade drack och hånglade till bra musik, fick nyårskyss och kröp i säng kl 00.30 pga feber. Idag hade jag sett min pojkvän pinas av bakfyllan medans jag sovit 14 timmar och är still sick. Jätte bra start på nya året lol. Fast som sagt nu är vi sambos så kunde egentligen inte haft en bättre start på 2014. Ska sopa Ally gammalt under mattan och ta mig i kragen. Börjar plugga och fyller tjugo det här året. Vad kan gå snett egentligen?




RSS 2.0