rubrik vad är det

Är rätt så förbannad på nurvarande kurs, lärare är inte kontaktbara och vi ska skriva en hemtenta som vi knappt fått några instruktioner på??? OK. Vill lägga mig ner och skrika MEN om ca 1 vecka HAR JAG LOV!!!! ett tag iallafall... sen ska jag jobba mycket mycket men har både kryssning campingtripp och resa med mamma planerad, sen ser jag fram emot tatueringen i höst och utomlandsresan i vinter! Vill klippa av mig håret och färga det blont men nej törs ej. Vill träna men nej jag är sjuk, vill bli smal men nej jag kan inte träna.
 
Totalt onödigt inlägg men blir så förvirrad på skolverkets hemsida så måste ta en paus.
Här har ni en bild:
 
...nähä det gick inte att ladda upp..

Bara för en update

Idag har jag: 
Tvättat
Hälsat på farfar på sjukhuset <3
Handlat med farmor 
Dammsugit samt torkat alla rum
Lagar mat

Nu är jag trött som fan och vill bara lägga mig och sova, men sista tvätten är klar klockan 22.... Imorgon ska jag sova länge länge länge 

Typ av dailymode: gladavissurarglycklig

Vet nog fan inte vad jag skulle göra utan dig
09:57


Detta gjorde jag ^ igår (ja Mimmi jag screenshotta din snap xD) med Mimmi Kikki och mickis. Var ute från 13 och fick väldigt mycket färg (=knallröda kinder) vilket jag ändå tycker är rätt mysigt. Har vart hos veterinären med Leia för 1års sprutan och nu kommer jag inte träffa henne eller några andra pälsdjur på två veckor. Kommer dö.

Men , det är fredag, pengar,hårfärgning och imorgon ska jag dricka öl (och är värsta EXCITED för att jag ska gå på systemet idag??)

Summertime sadness


Igår var jag utomhus från 11.30 till 18, leia har badat lekt och sprungit som en galning. Grillade hemma hos mamma på kvällen och satt ute, bästa sommardagen ju. Idag har jag fixat på balkongen, fick dendär metallgrejen ovan , liksom hur bra?  Den har till och med kapsylöppnare på sidan! Nu är balkongen trivsam och har setat där med Ellinor i flera timmar, fått färg och konstaterat att nu är det ingen ide att jag använder foundation om jag inte vill se ut som en snögubbe i ansiktet. Nu ska jag läsa lite, på balkongen ofc

type O negative

Blivit helt förstörd pga lyssnat musik från 2012/2013 lol. Så farligt, blir nostalgisk, får ångest, saknar studenten, känner mig gammal, WAAAH.... var ju nyss 18 och gick på krogen 25 helger i rad? Och var bakis och sov till 13? Och fick maten lagad och kläderna tvättade och inga räkningar att betala? Och spelade musik och ritade jämt och sånt? Var uppe sent om nätterna och var expekt på att skolka? Hallå.... sluta :(
 
Annars då? Åker till enköping imorgon och firar att Emma fyllt 20! Jag och mina 75kr kommer dock inte gå på krogen, vilket suger, för är värsta festsugen. Men nästa helg är det iallafall handduksfest i hedemora, vilket ska bli kul. Har ingenting att skriva, är arg på högskolan för att de är konstiga? Dricker massa kaffe, fotar Leia när hon sover samt hostar till jag dör. Och tänker på fina farfar <3
 

en lördag

 
Igår var jag på marknad i hedemora. Kollade på motorcykelkortege och åt rem. Remmen var blå och jag likaså.. var alltså blå i hela munnen inklusive tänderna så kunde i le på jätte länge. Nog för att jag kan se sammanbiten ut annars men då måste jag sett ännu värre ut. Åkte hem och pluggade och senare kom Isak hem där han plus Leia intog den fina positionen ovan och där låg de...ja, ett tag. Kollade på eurovision på kvällen men hemmagjor smörgåstårta och lösgodis.
*hej dagboken* 

Thank you God, it's friday.

Är lycklig över att det är fredag men egentligen gör det ingen skillnad på det faktum att jag hur som helst måste plugga i helgen. Däremot överraskade jag mig själv och var så mycket mer produktiv idag än vad jag trodde, och fick ihop min vetenskapliga text utan några problem. Hatar när två delar i en kurs överlappar varandra och man måste hålla på med båda delarna samtidigt, blir så confused.
Undrade förövrigt här om dagen hur jävla mycket snor en kropp kan producera eftersom jag använt upp 2 toarullar de senaste dagarna, googlade och fick fram svaret "0.5 liter/dag".... okej.
 
Nu ska här rökas och diskas och handlas och ätas enchiladas (min och isaks taco-fredag ungefär) älskar enchiladas.

Morgongos

 

Kbk eller?Hade en bra Valborg men drack väldigt lite = inte bakfull! Sjuk var/är jag och har haft många goda skratt åt min röst som faktiskt är bättre idag?? Bojkottade krogen och åkte hem och sov vid 23:30. Ska åka och skratta åt min bakfulla pojkvän sen. 1a maj idag = mycket intressant att läsa om på Aftonbladet!!

RSS 2.0