JAG SKA BLI SJUKSKÖTERSKA

Så, hörrni. Jag ska bli sjuksköterska. Jag ska flytta till Falun (inte nu direkt, men under 2016), jag känner äntligen att allt slit var värt. Jag är så himla glad och lycklig. 
 
Just nu läser jag socialpedagogik, det kan vara bland de krångligaste jag försökt lära mig på på ett tag (bortsett från matematik B). Den är intressant, men svår. Och jag känner mig rätt kass och insperationslös. Men vad gör det om hundra år? Kan tänka mig att de känns relativt ointressant pga kommer inte ha speciellt mycket användning av betyget jag får, men där emot kanske av det jag läser. 
Skit samma. Julafton är endast nio dagar bort, sedan juldagen som jag får fira med mina allra bästa finaste. Sedan nyårsafton med lasvegas tema. Sen är det januari och den 18e börjar min utbildningen. Och sen fyller jag 22, men det får gärna gå omärksammat förbi.

JAG LEVER!!!

Nämen kors i jössenammen! Det är fortfarande tappra själar som tittar in här emellanåt, vad trevligt.
Frånvaron beror på 
1. Glömt mitt lösenord men kom nyss på det igen
2. Noll intresse? Alltså har för tillfället absolut ingenting intressant att komma med
3. ...kom inte på något mer
 
Men iallafall. Jag har sökt till sjuksköterskeprogram på flera olika orter till vårterminen och är så jävla nervös, får antagningsbeskedet om 2(!!!!) dagar och vill kräkas. 
Annars gör jag detta om dagarna: pluggar socialpedagogik, läser böcker, jobbar jobbar jobbar, pussas med isak. Umgås med friendZ också såklart och fikar på nya WAYNES COFFE?!? som ägaren av plushuset tydligen investerat i. 
 
Men...hörs då!
 
 

RSS 2.0