So petrified, I'm so scared to step into this ride, What if I lose my heart and fail, declined, I won't forgive me if I give up trying


wuhuuu



SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ att bli förkyld vid helt fel tillfälle. Imorgon ska vi på gitarrkonsert i uppsala, om jag kommer höra ett piss är ju en fråga. Att vilja sitta och störa alla andra med mitt snorande? låter ju inte heller så kul. Och på onsdag har vi två spelningar i aulan och till råga på allt har jag jätte ont i örat. Nej, det här gillas inte! Nu tänker jag knapra alvedon och spruta massa nässpray i min näsa och tycka synd om mig själv.

tjugoförsta mars

Ville bara påpeka att jag har varit på gymmet 3ggr under loppet på 4 dagar, duktig chey. Nu hoppar jag in i duschen, tar något att äta sen bänkar jag mig framför Big Brother med en skål björnbär och förhoppningsvis en pojkvän bredvid mig. Över och ut

someone to love me you know he makes me feel alright someone who needs me love me every single night


så sugen på att köpa mig en earcuff, dessa är härifrån

heyhey


Skåda min sista fika innan lovet. Känns bra!!!!! ...fast jag har hela helgen på mig för på måndag börjar allvaret. Duktiga cheyer. Ikväll kommer jag göra nada. Bara streama serier, kanske äta lite Ben & Jerrys, frukt och vänta på att chrille ska komma och sova med mig. Imorgon kan det hända att det blir badtunna, rätt mysigt!

Surprised?

Byter ut chips, godis och fikabröd mot grönsaker med dipp, fryst frukt och annat nyttigt. På gång mot ett gymkortköp, situps och plankanstående 2ggr om dagen. Japp ni läser rätt, tove är påväg mot rätt håll. Och med mig har jag några till "förändra livet och må bra som lärkor" vänner, åtminstonde på första punkten. Får se hur det går, men chipsgrejen har vi skrivit ett kontrakt på så det MÅSTE hållas, annars blir det hårda straff.
Och jag började redan idag, inte nog med att vi hade cirkelträning på idrotten så var jag och emma ner och gymmade och nu ska jag ner och äta en god kvällsmat, dvs bulgur, kött och massa grönsaker. Typ.
Yeh, BEACH 2011!!!!!!!!

twenty-five years and my life and still trying to get up that great big hill of hope for at destenation


Fortfarande inte vant mig med kortishåret, undrar om jag någonsin kommer att göra det...
Har köpt en ny dukliknande virkad tröja, en kavaj för 40 ynka kronor och en jeansväst som jag rotade fram ur farmors garderob. Kan hända att det kommer upp en bild någon gång framöver. Och ska sluta med cambilder, så jääääääävla fult och tråkigt och insperationslöst osv, men jag har aldrig tagit tummen ur röven och laddat kameran (som jag förövrigt ska sälja, så...någon som är intresserad av en nikon D60? blink blink).
Nu ser jag fram emot att få somna i min älsklings famn, behövligt, drar mig ditåt såfort jag fått i mig lite krubb.

dag 02

Min första kärlek

Christoffer Ekendahl är, min bättre hälft, min bästa vän, min romeo, mitt allt, min gullegris osv.
Jag minns så väl första gången jag såg honom. Det var inne på mc donnalds i hedemora, bland hamburgepapper och coca cola muggar. Vilket ställe. En vecka efter det var de sista april och vi träffades vid järnvägsövergången vid holmen, och för att göra en lång historia kort satt vi på en bänk, jag fick hans nummer och skickade ivrigt iväg ett sms dagen därpå. Efter det så rullade det på, vi träffades ett par gången och jag var lika nervös varje gång, började känna att jag fick fjärilar i magen och ville mest bara kasta mig i hans armar och pussa ihjäl honom. Och tillslut så blev det så. Första gången vi kysstes låg vi i min säng, på spotify var "chasing cars" på och mitt hjärta hoppade nog för en sekund ur bröstkorgen. En kväll frågade jag rakt ut om det var dags att ändra status på facebook, så den 26 maj fick bli vårat datum. . Christoffer är den finaste, sötaste, vackraste och underbaraste personen jag vet och han är min första riktiga kärlek
.


wild young hearts (NOISETTES)



Min absoluta HATLÅT är den ovan. Den är den som för mestadels väcker mig om mornarna, chrille vägrar att byta och jag håller på att gå i taket. Första delen är absolut värst. Jag vill bara ta mobilen och kasta den i väggen så den går sönder förevigt och aldrig mer väcker mig med den låtjäveln igen, men det kan jag inte göra, för det är min gamla mobil, som jag fortfarande har som favorit. Så, nu vet ni det, ville bara få ur mig det.

dag 01

Om mig

Mitt fullständiga namn är Eva Tove Aspgren. Tove har alltid varit mitt tilltalsnamn, men i mina ynge dar kallades jag oftast för Toffa vilket antagligen är det fulaste smeknamnet jag hört haha. Föddes gjorde jag i januari 94. Det gör alltså att jag har åldern inne för att gå på gymnasiet, och det gör jag också. Jag valde estet musik och ångrar mig inte i första taget, eller jo, ibland, fast oftast inte.
Men jag är iallfall för de mesta en rätt så glad chey i mina bästa år som ofta umgås med vänner, pussar på pojkvännen, sjunger eller tittar på förhäxäd. Utöver det så älskar jag att bränna pengar och äta thaimat. Min favoritparfym är Mexx black så det är oftast så jag luktar, plussa på hair mania och en liten kaffedoft så har ni mig.
Favorit aktivitet under sommartid är häng på holmen med en bunt vänner, kubbspel, nått gott att dricka och solen stekandes. Under vintern åker vi ibland pulka, skidor eller skridskor, fast oftast är det på skoltid. Annars har vi feta tacokvällar eller slår klackarna i taket.
Har inte så mycket mer att skriva, det var rätt svårt märkte jag!


eru beng?

Eftersom cila kräver mer uppdatering så kan jag väll lika bra, eftersom ett dussin andra bloggar också gör det här, och jag har nästan aldrig någon aning om vad jag ska skriva om, göra en såndär lista för att skriva något vettigt ett par inlägg iallafall. Så tog första bästa och börjar väll någon gång i veckan, altenativ nästa vecka, eller veckan därpå.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

i'v got second thoughts about thinking twice tonight


Gårdagens sämsta mening igår var "ta bort allt det slitna" vilket resulterade i att jag miste 10 cm om inte mer av mitt hår, skulle bara ha toppat det men nu ser jag ut som en lite barnrumpa. Tänker äta massa med vitaminer osv så att det växer snabbt som attan! I värsta fall köper jag löshår om det går för sakta... men ett plus är att jag har en dubbelsäng, kan sova på tvären om jag känner för det. SKÖNT.
Något annat som jag ger ett stort fet plus för är vädret. Underbart.

++++++


Häromdagen färgade jag håret. Precis samma nyans som vanligtvis. Enda skillnaden nurå är att jag glömde av tiden litegrann och det blev nästintill svart. Inte så jätte glad chey. Men iallfall, bowling med min man imöra, gött!
Nu tvättar jag av mig kletet i ansiktet, sätter på mig min skönaste största tröja, snor ihop håret i en bulle och bänkar mig framför big brother. Har aldrig följt det programmet förr, vet inte varför jag gör det nu. Men det är en rätt ok underhållning sådär på kvällen.

Everybody's talking in words I don't understand You got to be the only one who knows just who I am You're shining in the distance I hope I can make it through 'Cause the only place that I want to be is right back home with you

känner mig litesåhär och sådär kärleksfull

let's go nuts




maskinen spelas, vi har fortfarande inte riktigt lokaliserat oss ännu, men på g är vi!!!

11.03.03 i know you wanna stay in bed but it's light outside

Slösade nyss 30 minuter av mitt liv på att rita en digimon, och under skrev jag "brist på liv?"  i min finaste handstil. Vad ska det bli av mig egentligen? Vad är det här för lov? Jag vill ju ut och åka slalom, längdskidor,skridskor,pimpla, dricka varm oboy i en snöhög osv. Men här sitter jag och gör fula teckningar istället.
Men hur som haver, i förmiddags åkte jag och christoffer iväg och åt frukost hos hans farmor och farfar, det var rätt mysigt. Sedan gick jag hem till min farmor och farfar som bor 3 höghus ifrån och drack kaffe igen. Och läste aftonbladet såklart. Efter det drog jag ner på stan tillsammans med emma, taffsade på ett par snickarbrallor men dom fick aldrig följa med mig hem. Kanske imorgon.

something good can work



För att snabbast möjligt visa vad jag köpte i borlänge (annars måste jag ladda batteriet till kameran, ta kort osv vilket tar ett par timmar, resultat = att jag glömmer)  så tog jag 2 snabba på bustiern, pytte lite av linnet, och stora stygga varjen ringen.  Köpte även två till bhar + ett linne till men det orkar jag inte byta till hehe.
Nu tänker jag nog kila iväg till coop och köpa Dr. Pepper. Tönt jag är :)

RSS 2.0