Ehhh

Insåg nyss att jag fyller tjugo år om fem månader. Helt sick ju. ÅLDERSNOJJA


lördagseftermiddag

Drack igår ändå men ville nästan skrika haleluja när jag vaknade upp och mådde super bra. Ätit godlunch = kyckling och avokado <333 Läser bok och varvar det med cigg och tvtittande tills jag ska träffa Emma ikväll.


party in my head

Fredag. Vilodag, sovalängedag, sökajobbdag, varavuxendag.
Ringt arbetsförmedlingen, sökt 7 nya jobb i fjällen (varav 2 av dem i vemdalen, älskar vemdalen mest)
Ikväll ska jag smutta på två öl hemma hos emma tillsammans med erica , pao och mattias. När dem går ut på krogen åker jag hem för tänker inte vara bakfull imorgon = värsta jag vet USCH blä fy buuuuurp.
Imorgon ska jag träna kl 10, Tabata på söndag, box på måndag och spinning på tisdag. Plus att jag börjar med den där jävla 30 day squat challenge som Linnéa lurat på mig. Min kropp kommer brinna av träningsvärk. Whatever lätt värt så trött på det dallrande fläsket och den fina dubbelhakan (plus de lite förstora melonerna som jag har hängandes och förstör min rygg och får mig att förlora på stegen när jag spelar fotboll med mina små kusiner)

Nike

Beställde ju hem ett par skor här om dagen och JÄVLAR vad nöjd jag är! Sportamore är en asbra sida med stort utbud och snabb leverans (vilket är super eftersom jag är så ivrig) Idag har jag powerwalkat med Leia och tränat tills jag svettades på smalbenen och fick svett i ögonen. Köpt hårfärg och ett nytt linne och ska strax hämta Isak sen laga mat. Lax it is! Och ja jag kommer säkerligen skriva mycket om träning osv och om det inte passar herrskapet så ger ni bara fan i att läsa heh


I get along

Promenaderna med Leia börjar bli så jävla roliga eftersom hon går så bra nu. Stolt över min prinsessa. Börjar plugga om en vecka vilket känns jävligt najs. Allt känns rätt najs, förutom att bästi flyttar till Oslo snart


Måndag

Känner mig nöjd och glad efter att hållit igång sen 11 imorse. Testade att ta med Leia på en 30 minuters power walk och det gick hur bra som helst! Sedan körde jag ett egetdesignat ben och mage pass i 45 minuter. Åt lunch efter det och gick sedan till farmor och farfar. Har även beställt hem träningsskor och proteinpulver. Känns så jävla fett att vara på g


Just do it

Taggar 60 minuters bodycombat på må bättre med Jenny och mamma, dricker celcius (seriöst tar typ 45 min att dricka upp denna?!) lyssnar lite på peppmusik så jag ba kan ge järnet!!!! Osv osv. Vart och hälsat på några vovvsingar med våran vovvsing också , och kollat på Greys såklart. Igår fick Leia springa i skogen de var kul tyckte hon


Vi sjunger


Hej

Dricka kaffe röka cigaretter och kolla på Greys = min måndag. Sjuk och jävligt tråkig och grå. Känner mig elak mot Leia då jag inte orkar leka. Ska skypa med Kikki och fylla kroppen med ännu mer längtan efter att flytta. Har förövrigt hittat drömprogrammet i Stockholm. Men Göteborg är ju så jävla mycket trevligare och mysigare och bättre på alla sätt och vis.


Så länge våra hjärtan slår

Igår var jag och isak på släktingrunda och drack mins 5 koppar kaffe. När vi kom hem kollade vi på film och pussades som ett nykärt par sen gick vi och la oss och pratade jätte länge. Imorse dansade vi tryckare och hånglade i hallen, som om vi vore på nått högstadiedisco, bara sådär. Min mysigaste. Idag ska jag fixa ett ordentligt träningsschema, baka och storhandla.


tisdag

Vart med bell, ätit massa frukt och pratat, beställt glasögonen och nu ska jag kolla på Greys resten av kvällen och äta choklad för jag har mensvärken från helvetet hatar allt omg har bästa livet gå och dö älskar er


vi tappade bort varandra mitt någonstans mitt emellan

Förbannar redan denna dag och klockan är bara 08. Hur som haver, ska kolla på skor, möbler och kläder och se fram imot de kommande diverse stockholmstripperna jag har framför mig. Den 7e september ska jag till Örebro och se min kusin spela. Den 2a september börjar jag plugga.  
Den 2a december ska jag förmodligen på silverstein. 
Sen finns det inte så mycket mer att vara glad över. 
Låg i Isaks knä igår, hade tända ljus och pratade om vedspisar vi ska ha i vårat hus samtidigt som han
pillade mig i håret. Ni som säger att vara singel är bättre än att ha en pojkvän, ni har fel. För hur det än någonsin är finns det åtminstonde en. En person av tusen miljarder, men fortfarande en.

"I hate this town, it's so washed up and all my friends don't give a fuck they'll tell me that it's just bad luck when will I find where I fit in"

beacuse fuck you, that's why
 
SKULLE KUNNA CITERA TUSEN ADTR TEXTER NU

glasögonorm

Glasögon på heltid, har svårt att bestämma vilka bågar som jag ska spendera de kommande 5-10 åren med.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen, och ikväll hem till Kikki med mina girlZ


Såhär

Ska se ut såhär sen.

Gråtit till Greys, ett helt avsnitt faktiskt, har aldrig gjort de förut haha åh.
Ska strax till synsam , får förmodligen med mig ett par glasögon hem att testa också SO EXCITED


jag är väl lite utav en outsider då, imellanåt iallfall

Jag röker winston cigaretter i augustisolen som bränner mina ben, berättar för Leia vilken orättvis värld vi lever i och de ofattbara konstiga normer dagens samhälle har gått och fått sig. Hatar Avesta lite, fast man hatar ju inte staden egentligen utan det som finns i den. Lyssnar på sommaren 2012's spotifylista och får ont i magen och hjärtat och själen. Frågar om råd vad jag ska göra i framtiden. Kollar på Greys i flera timmar. Hatar och älskar och funderar och filosofierar. 
 
Fast ska hänga med ellinor idag, hjärtat mitt i ur och skur.

vänta och se, det kommer aldrig ta slut

Favvo favvo

Tisdag

Uppe tidigt , ätit frukost, kollat på Greys och snart ska jag till veterinären med Leia för hennes vaccination. Känner mig fruktansvärt vuxen heh. Skulle behöva duscha, har aldrig tid med att duscha nu för tiden. Skulle behöva städa bombnedslaget vi har här hemma också.


just kids


i can't drown my demons, they know how to swim

åh, som vanligt då, massa olika slags ångest, dö förfan.
 
Sitter i soffan och stirrar rakt in i tv skärmen (går inte så bra egentligen eftersom min syn suger nått så fruktansvärt och de är mest bara suddigt, ser knappt vad jag skriver nu). Hoppas på nya bågar, kommer bli fett.
Annars då? Idag har jag haft en trött och sliten hund efter gårdagens promenad vid älven, bad och lek med Zake, så varje gång jag gick ut med henne kissade hon och gick tillbaka mot dörren igen, så fort vi kom in la hon sig och snarka och jag ba.....-.- OK!!!!
 
Vill förövrigt bli fit, kunna klä mig i det jag vill och inte skämmas när jag inte har någonting som täcker magen.
Ska röka nattcigaretten, se ett avsnitt greys och sedan lägga mig i bästaste sängen bredvid mina hjärtan.
 

Aug. 04, 2013

Ökar på skosamlingen inför hösten


Sommar är fan fint alltså

Igår altanhängde jag och fina vänner hemma hos mig hela kvällen. Blev lite på lyset, och jag som svor på att jag inte skulle dricka på lääääänge efter förra lördagens fruktansvärda bakfylla. Idag har jag och mamma gått efter älven med Leia och zacke och Leia badade och var helt jävla crazy, badhund YES<3333 ska luncha på baksidan med mammsen nu sen ska jag hem och mysa med Isak.


provsmakar livets heroin

Fin fredag idag. Ätit frukost med mitt hjärta, kollat på konstskolor och lyssnar på Håkan. Ska snart ner på synsam - synundersökning it is!


Efter att ha bloggat på devote väldigt länge

går jag nu tillbaka till blogg.se (BYTER FAN HELA TIDEN IKNOW)
så... HEJ
 
Ska dock finula lite med designen innan jag skriver något vettigt

RSS 2.0