YOU KNOW WHAT?

Köpt mig en digitalkamera, halelujah det var på tiden! Nu slipper jag släpa med mig D60n överallt (eller det är ju just det jag inte gjort de senaste månaderna därav inga bilder hehe) men nu så!
Och fixat internet här i lägenheten nu så de blir bilder! (hoppas jag kan hålla det nurå)

Jag är så svag Ger dig en kram Jag ser dig ringa men har inget val Vi går på rad Sotiga barn Barfota fötter genom hela stan3bilder från klassresan till stockholm där vi besökte några museéum och dramat där vi såg romeo och julia (hade platser på scenen, de var rätt häftigt) och även en bild från helgen.
Nu tänker jag försöka göra klart min hemsida som skulle varit färdig i torsdag. Undrar om jag kan göra det utan att få hjälp av någon teknikare...aja jag får försöka!

+

Precis ätit mig mätt på köttbullar och makaroner och nu ska jag trava iväg till mina päron och fixa en pastasallad till stockholmstrippen med ES10 imöra. Ska bli skoj. Ska även ta tuffa moppen till tuffa krylbo och träffa älsklingsemma.
Föresten värmer Håkan i mina mörkaste stunder, och det har han gjort det senaste 2 månaderna. Puss på honom.

Det är mitt eget fel
vad som än hände med mitt hjärta
hjärta
för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna
stanna
jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan


lapar sol och är allmänt cool

Hoj!
Äntligen fått en frys så behöver inte vara rädd för att göra för mycket mat som jag sen måste slänga för att jag inte kan frysa in det...dock behöver jag ju en micro så att jag kan värma maten igen..aja det löser sig.
Nyss gått en promenad med mamma, 1 timme i solen = mina kinder tar stryk = clown.
Tänker gå hem och duscha sen ta mig hit igen för att göra klart psykologin och bli bjuden på mat. Fintdä!

oh i can´t take it aaaaanyyyyyy moreBilder tagna av Amanda som i sin tur var tagna av julia (måste börja ta med min kamera eheh)

Igår fyllde min fina vän amanda år, och idag firade vi henne på holmen. Vi kidnappa henne på moppen, körde ner henne på holmen där vi satt med ballonger, kyckling, tårta och hela fadiruttan! Var så himla mysigt!

Imorgon blir det lite festligheter här hemma för att fira nya lägenheten , jag mena, man flyttar ju inte utan att ha en redigt inflyttningsfest, eller hur? :D
Förövrigt fixade jag en lampa till trappuppgången (eller ska jag säga trappNERgången) så att det inte är kolsvart där när jag kommer hem om kvällarna, har haft en tendens att missa sista trappsteget. Men nu behöver jag inte oroa mig för det längre.
Nu ska jag ta mig en kopp thé, titta på tv sen dejta kudden.
xx

high five

Har nu sovit tre nätter i lägenheten, och inatt är det första gången jag ska sova ensam. Sjävlklart tajmar jag in det med ovädret och jag erkänner, det är rätt så läskigt. Just nu kollar jag på accepted,dricker thé och känner mig lite ensam, men samtidigt är det rätt så mysigt med tända ljus och allt. Får se när jag kommer till sängs men tror jag blir uppe ett tag till. Och jag tror jag måste göra en matlista för kommande kvällsmål, har ingen koll alls annars.
hörs

you say you want me but i want you more


så mycket som jag har gått igenom (haha..gått) med de vackra paret till vänster under de senaste två åren har dom nu gått sin sista promenad och jag ersätter dem med ett par lika dana, skillnaden är väll att de nya är vita och de gamla är....beigea? Känns lite tungt att kasta dedär gamla men..

Om ca 20 min hämtar jag emma för att sedan få lite sällskap i lägenheten inatt! Första gången jag ska sova där, känns lite nervöst, men bra! Vi ska handla frulle, sen kolla på tv resten av kvällen. Mysigt!

ser hela stan sjunka som titanic med alla ljusen tända åååh, en sån där natt då vi behöver någonting som hjälper en över svarta vatten


Trotts detta väder känner jag mig rätt så stressad och deppig. Det är inte ok.
Imorgon är det halv studiedag och fina cila bjuder på en fika nu när jag gått och blivit fattig student typ. Har spenderat hela studiebidraget + månadspeng + mer på inredning till lägenheten. Och när man behöver stekpannor, toalettborstar, lampor, osthyvlar osv så blir det ganska höga summor. Så den som vill bidra med något är mer än välkommen ner till mig, isåfall kan jag stå för en kopp kaffe eller två.
Nu ska jag surfa ett tag, sen måste jag läsa lite ur den 300 sidiga psykologiboken om schitzofreni som ska vara färdigläst och recenserad om 1,5 vecka.  Kul. LOV OM EN MÅNAD!!!!!

tell no one about tonight


Köpte ett par byxer som jag är såhäääääääääääär vig i, så bekväma så att jag tror jag dör. Kommer bo i dom, även fast dom inte är så jävla snygga. Min fredagskväll består av grillat och packning inför flytten. Och imorgon åker vi till ikea för att köpa lite grejs. Bland annat en sängram!!!!! har inte haft det på år och dar känns det som!

Men det som känns tungt nu, är att jag har en stor plugghög vid min sida. Kostprov, svenska & idrott som skulle varit inne för en månad sen, matte och en psykologibok på 300 sidor med minimal text som vi även ska skriva om ...känns inte så schysst men ska väll klämma ur den sista energin jag har och fixa denhär sista månaden. vill inte ha några rester till 2:an sen.

Men nu ska jag återgå till packningen, opaaaa

update: lägenhet (!!!!)

ÄNTLIGEN! och i stan dessutom. Får nycklarna till helgen. Åker till IKEA på lördag. Känns så himla bra! Även fast det inte finns en balkong och den ligger under (ja, typ som i en källare, fast med fönster så känns knappt som det) trafikskolan så känns det asbra! Typ är ivrig som fan och ska typ börja packa bums!
Glad chey

You can't count count on a second chance But second chance will never be found You can't count count on a second try But second try will come home


sitter och önskar att jag såg ut lite mer såhär och går och lägger mig om ett slag.
imorgon får jag förövrigt reda på om lägenheten blir min, hoppas, det vore najs.

och när jag ändå är igång så...JAG VILL FAN INTE HA ETT ANSIKTE STORT SOM TVÅ JÄVLA FOTBOLLAR BLIR SÅ JÄVLA ARG SKA FAN BÖRJA TRÄNA VARJE JÄVLA MINUT 24/7 HELA TIDEN RESTEN AV DE KOMMANDE ÅREN.
nu känns det bättre... :)via weheartit.

Känner att jag setat med plugg typ hela dagen idag men ändå inte fått speciellt mycket undanröjt. Eller har jag kanske det? äsch. Men vill ni veta vad det sjuka är? Att eftersom vi har relativt lite läxor,prov,inlämningar osv så kommer jag ifrån dethär med att kunna sätta mig ner och plugga och göra det som behövs istället för att skjuta upp det. Det är inte ok, jag kommer efter. Knäppt det låter egentligen. Men så är det för mig.
Ibland vill jag typ bara dra till nått tufft ställe, handla massa coola saker och flytta här ifrån.
Ibland vill jag typ bara ha sommarlov.
Ibland vill jag typ bara...vara.Fortsätt när de lynchat sista hoppet

Blitt sparkad runt några gånger
som en del måste bli
för att fatta vad som betyder nåt
och vem som går att lita på
men när du var med mig
musiken slutade aldrig
du bara får mig att hänga, hänga kvar
för jag tror
när vi går genom tiden
att allt det bästa
inte hänt än

we do not get drunk, we get awesome!


(hade bara ett fåtal bilder på kameran och alla som var där var inte med på bilderna men kommer nog
tigga åt mig fler bilder sen hehehhe ;d )

Gårdagen kunde inte blivit mycket bättre. Vi var i emmas lada och hade en blandning av både 17årsfirande och valborgsfirande. Grillat blev det och efter det många timmars snack och skratt. När klockan slog ... äsch kommer inte ihåg, så gick vi ner till holmen för att skåda en glödande brasa och några få ungdomar. Gick efter det ner på stan, köpte en langos och tyckte att livet för stunden var allmänt bra. Cila och jag traskade sen hem och somna rätt så bums.
Idag bör jag plugga...men innan dess tar vi med oss en citronpaj till anna & andreas och fikar lite.
xxxo

RSS 2.0