Min helg

Festat, lyssnat på Kent i en tegelstensspelare, fyllt i tatueringen, hängt med Kikki och mickis, ätit glass i solen och legat på bryggan och kollat på stjärnorna med Lukas. Fin helg. Nu taggar jag Valborg som en sate !!!


Som gör att man älskar dig


Det var de

Orken har gjort slut med mig igen , med stormsteg ... Kommer verkligen ta mig igenom sista månaden med nöd och näppe, om ens det. Gillar livet.


Innan du går

Köpte en ny fin tröja på röda korset, fikade på plusfiket och har varit på sista teorikursen. Nu borde jag plugga men jag orkar inte, så spelar worldfeud med limpan istället


Äcklig


jag ser dig / 13:15

Har kollat på kents presskonferans, dem är så fina, vill gråta en skvätt. Isommar ska jag se dem i Eskilstuna igen, kommer bli fett. Har även börjat beta av skolarbeten som jag hamnat efter i. En gammal uppsats som skulle vara inne för 8 veckor sen, vadfan har jag för fel?! Har även ett musikteoriprov på torsdag som känns som en tegelsten i magen på mig. Ibland undrar jag varför jag valde att gå estet, känner mig inte speciellt musikalisk längre.
I eftermiddag är det åter igen dax för 3 timmars teorikurs , yey..
Ska knepa ihop en träningslista på spotify också, så jag har något vettigt och nått som peppar mig när jag är ute och bränner fettet. Ja. Aa.

fak maj lajf

Skolan kan dö. Förkylningen kan dö. Ekonomin kan dö. Körkortsteorin kan dö. Allt kan fan i mig dö.
ÄR SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR (x109876568) arg :@ :@ :@ :@ :@

Day 03- A habit that you wish you didn’t have

TVÅ SAKER som jag önskar att jag inte hade som vana, vad som kommer upp i skallen nu iallafall är:

1. Jag är så förbannat dålig på att få saker gjort. Det kan vara allt från att städa till inlämningsuppgifter. Det här påverkar ju bara mig negativt, blir irriterad på mig själv, plus andra som tjatar. Nej tove, skärpning!

2. Rökningen. Jag har rökt i ca. 2 år nu. Och det är inte speciellt coolt längre. Inte för att jag tyckt det förut heller men ändå. Plånboken lider, såväl min kondis och att ständigt tänka "då kan jag röka" såfort det kommer ett tillfälle för att gå ut. Jag skulle kunna sluta, absolut, men jag vet inte riktigt om jag har viljan. Men dagen jag blir gravid, om inte tidigare, ska jag självklart sluta. Det kommer jag göra.
image description

If i'm James Dean , you're Audrey Hepburn

Skulle städa, hann bara bädda rent i sängen sen så hitta jag nå roligare att göra. Nu sitter jag här och surar på mig själv. Imorgon har jag körlektion och teorikurs Japp Japp


Day 02- The meaning behind your Blog name

Jahaja, meningen bakom mitt bloggnamn? Det säger väll sig självt, tove dödar.
Nej men jag vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag gjorde denhär bloggen och valde just tovekills, det lät väll coolt liksom, tyckte jag då. Och jag vet att jag var trött på att alla hade bloggnamn med sitt för- och efternamn, som jag också hade, så då böt jag. Ja nått sånt är det väll, inget djupare än så.

Idaf

Kollat på Breivik dokumentären, pluggat,lagat mat och jobbat 9 timmar bland överförfriskade människor. Hårt jobb dedär.Kroppen värker och jag tror jag dör snart helt seriöst,godnatt


natt

har varit sängbunden hela dagen, inte kunnat rört mig ur fläcken, helt utslagen, nästan hostat av mina revben.
känner mig någonstans mitt imellan, vill ha lov.
imorgon ska jag och lukas jobba från 17-01, känner hur jag kommer förpesta alla med min förkylning.
ska sova, som jag gjort i princip hela dagen.

#word


påminnelser till mig själv

Imorgon käre du ska du:
 1. Gå till skolan, dagen går snabbt, det vet du
 2. Gå hem, koka kaffe, slå på tvn ett tag
 3. Plugga det som du ligger efter i, även fast det känns förjävligt segt en fredagskväll
 4. STÄDA!!!! du måste städa, ditt rum ser förjävligt ut, du borde skämmas
 5. Häng med körkortsboken ett tag
 6. Spela en trudilutt på pianot
 7. Göra ditt jävla träningsschema

Min fredag alltså. Skulle egentligen inte vilja göra något av detdär, men görs det inte snarast görs det aldrig. Skulle egentligen vilja festa igen fast nä, plånboken snålar, skulle vilja hänga med mina vänner men nä, jag får skylla mig själv när jag inte tagit tag i dedär.
På lördag ska jag iallafall servera och vara bartender med Lukas på en 30årsfest, behöver lite klirr i kassan.

Nu ska jag sova <333 I relativt bra tid ändå, brukar lägga mig vid 2 annars. Duktig du är tov3!


Hatar skolan


Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

image description
Okej, en hyffsad nytagen bild på mig och här kommer 15 intressanta faktan.. (vafan heter det) om mig:

 • Jag har under ca 2 år haft fruktansvärt svårt för ljudet av fingrar som knäcks, ryggar, nackar och ja allt detdär ni vet. Varje gång jag hör det så har jag fått lov att hålla för öronen eller helt enkelt gå där ifrån. Dock börjar detta tyna bort vilket jag är tacksam över, men jag tycker fortfarande att det är obehagligt.
 • När jag gick i 4an böt jag skola pga mobbning.
 • Jag ör otroligt dålig på att få saker gjort. Skjuter upp det och sen lider jag av dålig samvete.
 • I höstast fick jag diagnosen medelsvår deppresion och posttraumatiskt stressyndrom.
 • Jag har sett de 3 första säsongerna av förhäxad 5 ggr och resten av säsongerna 3.
 • Jag har relativt bra självförtroende och tillåter mig själv att tycka att jag är förbannat snygg ibland.
 • Min morfar dog när jag var 12. Han var även bland mina närmaste vilket gjorde att jag gick in i en lång svart period som jag inte har så mycket minne ifrån.
 • Jag har MVG i hemkunskap.
 • Jag har sett en person blivit skjuten.
 • Jag röker 1 paket cigg på två dagar, om inte mindre ibland.
 • Jag lyssnar på bandit rock varje dag.
 • Jag och min kompis Kristin i Örebro träffades på Kamrat när jag var typ 11 bast, och har fortfarande jättebra kontakt.
 • De senaste gångerna jag varit på krogen har jag bränt över 500 spänn på drinkar.
 • Jag har ägt ungefär 9 par converse.
 • Jag hatar mina naglar. Fulaste naglarna någonsin. Fyfän.

coola listan

Togs av mimmi, för att jag ska ha något att skriva om, nått som kanske någon uttråkad själ vill läsa. Finns under kategorin "coola listan" så allt hamnar på samma ställe, japp.

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your Blog name
Day 03- A habit that you wish you didn’t have
Day 04- Favorite super hero and why
Day 05- Short term goals for this month and why
Day 06- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 07- A picture of you and your family
Day 08- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 09- Plans/dreams/goals you have
Day 10- Nicknames you have; why do you have them
Day 11- A picture of something that makes you happy
Day 12- What makes you different from everyone else
Day 13- Something you crave for a lot
Day 14- A letter to your parents
Day 15- What I would find in your bag
Day 16- What you think about your friends
Day 17- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 18- Your favorite song.

the "earth" without "art" is just "eh"

Fick ett bra samtal imorse. Fått mer motivation till körkortspluggandet, och har precis skrivit in mig i krylbo istället. Nästa vecka har jag körlektion och teorikurs och om två veckor gör jag halkbanan. Sänkt mig i engelska har jag också gjort så jag låter bli att vara trevlig mot våran lärare. Mattekursen tas antagligen bort för mig, kommer säkert få läsa upp det på komvux efter studenten bara pga de jävla nya skolbetygen och allt dedär. Skolan går sämst, aldrig gått så sämst. Jag är inte van med att det bara står "G" på provpapprerna men nu gör det de nästan jämt. Fy mig. Märks att jag är skoltrött. Nu ska jag köra bil hejdå

Used to be so happy i could die

Favoritjackan från röda korset som jag betalade 10 spänn för ~


Sprider lite hat över mig själv

Lovet är slut. Det märks på en gång. Veckoångesten börjar krypa upp i varenda kroppsdel. Saker som jag nu måste göra. Jag kan inte ha en anledning som "det är lov, då ska jag bara ta det lugnt" längre, ingenting finns att skylla på.  Och även innan lovet var musikalen en anledning, för då gjorde vi inget annat än att repa, sen bums i säng direkt när jag kom hem. Men nu är det tillbaka till det vanliga igen. Jag måste ta igen mig i flera ämnen, läsa körkortsteori, träna, städa, ta ansvar, söka jobb, allt. Fyfan blä hatar det här.  Vill ha lov nu. Fast för mig är det ungefär bara en månad och en vecka kvar, sen är det slut. Det känns helt okej bra ändå. Inte så länge. Det kommer gå fort.

'Cause you're such a pretty, pretty, pretty, pretty face Well you turned into a pretty big waste of my time You're the lowest type, you're the lowestBilder tagna med datorn med ganska exakt 1 års mellanrum. Tyckte det var lite kul, har förändrats ganska mycket.
Borde kanske hoppa i säng så jag är pigg och kry (fyfan vilken allergi) tills imorgon då jag ska släppa loss ordentligt. Är astaggad och uppladdad med billig öl och billigt vin. Kommer bli awe!!!

the bomb dot com V2.0 / sleeping with sirens


vill klä mig rockigt , dip dyea mitt hår och vara tuff.
Istället ligger jag här och hostar så jag håller på och kräkas och lyssnar på bra musik. Imorgon har jag tänkt att bjuda in mig hos farmor och farfar och äta lunch sen bjuder nathalie på eftermiddagsfika på stan, gos. Längtar till fredag som en toke.


Fast car

De senaste dygnet har jag gjort bort mig riktigt rejält ,åkt bil med mina bruds, hängt på teatern (ovanligt) , varit förbannad, sovit 13 timmar på raken och övningskört. Imorgon ska jag och Emma vara hundvakt sen ska jag se om jag bokar halkkörningen och en till körlektion , körkortet känns sååå låååångt boooort.... Men måste ha de till sommarn iallafall . På fredag åker jag och Erica till Örebro för att träffa Kristin och festa järnet på Örebros krogar. Ska bli intressant och se vad den stadens uteliv har att erbjuda!


blargh

Ska färga håret brunlila, fast jag har två burkar rödfärg hemma, .. och börja träna, MÅSTE börja träna. Och börja med LCHF igen. Och ge fan i alla sötsaker. Och få en sexy body , om de ens är möjligt. Jag är så sur på mig själv för att jag inte tar tag i träningen, eller saker överhuvudtaget. Men synden straffar sig själv och det vet jag mycket väl nu. Fan då. MVH skitsur tove

känner mig såhär på allt och (nästan) alla


sure as hell


Gör något med min blogg. Vet inte vad. Ska nog byta till devote ett tag för att få lite omväxling.
Imorgon åker jag och ett gäng tjejer till kupolen, självklart kör erica, ballt! Vill också...

Min dygnsrytm är fortfarande urfuckad, och jag behöver lite närhet. Lite mer, bara liiiite.
Har tänkt igenom den galna partyfredagen också, så sjuka saker man gör/säger på fyllan, haha dör.

listor listor listor<3

HAR
Har du ett förhållande? - forever alone
Har du någonsin haft ett förhållande? - jajamen
Har du allt du någonsin önskat? - Altt som jag behöver hehe
Har du syskon? - Linus <3
Har du någonsin velat dö? - Nja
Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - Hmm..nej
Har du haft sex? - eheh ja
Har du en egen dator? - Japp.
Har du en idol? - Emma
Har du några framtidsdrömmar? - Jobb, familj, lyckligt förhållande
Har du blivit påkommen när du haft sex? - Japp
Har du någon fobi? - Nja, nålar är inte min starka sida
Har du körkort? - Snart så

VEM
Vem vill du träffa? - Min säng
Vem saknar du? - Morfar

Vem kysste du senaste? -Martin

Vem fick du senast ett sms av? - Mamma
Vem skrev du senast ett sms åt? - Emsi
Vem skulle du ta med på bio just nu? - Nån vän kanske
Vem är din idol? Emma
Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? - Hmm
Vem vill du prata med just nu? - Huvudkudden
Vem bråkade du med sist? - Minns inte riktigt
Vems hus var du senast i? - Martins
Vem ringde dig senast? Erica
Vem ringde du senast? - Erica
VAD
Vad åt du senast? - Varma mackor
Vad drack du senast? - Vatten.
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - "bra!"
Vad heter du i mellannamn? - Tove är mitt mellannamn, jag heter eva i förnamn
Vad vill du heta? - Herpina
Vad tycker du om homosexualitet? - Bögarnas fel
Vad tycker du om abort? - Olika beroende på personens livssituation
Vad ska du göra efter dethär testet? - SOVA!!!1
Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - hihih
Vad gör du just nu? - Stirrar in i dataskärmen
Vad för sorts filmer gillar du? - Allt möjligt, men verklighetsbaserade är nog favoritkategorin
Vad har du på dig just nu? - Tröja och underkläder
Vad ser du om du kollar åt vänster? - Min dörr
Vad hade du velat göra just nu? - Sovit.
Vad ska du göra imorgon? - Köra till storå och äta påskmat med släkten

SKOLA
Vilken klass går du i? - ES10
Trivs du där? - Jarå
Vem i din klass umgås du mest med hemma? - Emma!!!
Har du bytt skola nångång? - Ja
Lämnar du alltid in skoluppgifter i tid? - HAHAHHA no.
Är du mer en MVG-elev än IG-elev? - VG
Kommer du bra överens med lärare? - Jadå
Vilket är ditt favoritämne? - Historia, musik, keramik

KÄRLEK/SEX
Är du singel? - Japp
Vill du vara singel? - NO!
Är du romantisk? - IBland kanske
Spelar utseendet roll? - Lite såklart
Vad är din typ? - Vet inte riktgit
Har du varit otrogen? - Nix.
Vem hade du senast sex med? - ;) ;) ;) ;) ;)
Har du haft sex utomhus? - Japp

RANDOM/ÖVRIGT
Vad tycker du om sex utan känslor? - Var glad över att du får ligga
Vad är klockan just nu? - Halv tre
Vad lyssnar du på just nu? - Inget
Ditt favoritband? - Kent / The Libertines
Din favoritartist? - Pete Doherty
Vill du gifta dig i framtiden? - Japp.
Vars skulle du ha flyttat om du hade kunnat? - Göteborg
Är du helsvensk? - Så vitt jag vet
Vars hitta du denhär listan? - Amandas blogg
Har du spotifypremium? - yeah.
Vem beundrar du? - Min mamma
Har du en blogg? - YOU DON'T SAY?

wigga wigga wigga ey

Hängt på teatern hela kvällen, satt ute på trappen med massa filtar , cigaretter och musik. Det ända som saknades var värmen men det var gosigt ändå. Imorgon går jag upp tidigt, bra, för måste vända tillbaka dygnet lite känner jag även fast de känns som jag skulle kunna vara uppe tills imorgon bitti.

 


fucka ur

Tror jag aldrig upplevt ett sådant konstigt dygn förut. Igår vaknade jag strax innan halv 3, var på teatern, hämta dricka, fixade mig med emma och erica sen drog vi på 18årsfest, sen ner på krogen, har fortfarande inte vågat kollat i plånboken eftersom jag vet att det drog iväg rätt rejält, drog från krogen vid halv 2, men var vaken till typ 5,halv 6, 6 någonting för att sen sova 2-3 timmar sen bli väckt av en som vägrade att ligga kvar i sängen för att "klockan var så mycket, jag ställer mig och gör frukost" och jag ba ah visst ok så kollade vi på film, gick hem vid 1, kände mig konstig i huvudet, dock mer av tröttheten än bakfyllan. Missade norberg och påskbordet pga att jag festa igår, ska aldrig mer hända! Somnade i min säng vid 3 och sov till 7, när jag vaknade trodde jag att det var ny dag och gick ner för att fixa frukost men mamma höll på med kvällsmaten hah dog, dethär händer aldrig mig. Tror jag ska göra såhär varje helg hheheh. Ikväll ska jag hänga med emma, och imorgon ska jag till storå och träffa kusinerna och mina mostrar igen, mys!

Någon dag någon stans du och jag

Började dagen med att bli väckt av Kikki , ett helt okej uppvaknande så Kikki: ring och väck mig oftare! Åkte med hennes mamma hem sen åkte vi för att fira 18åringen Erica som både tagit körkort och fått en egen bil, lagom avis jag är. Hon får räkna med att agera taxi/roadtrip sällskap rätt så ofta hiho. Sen har jag även övningskört som fan idag. Duktig jag är,längtar dock tills jag kan klippa skylten och bränna böckerna. Har även hängt på teatern under kvällen sen hemma hos cila och kom nyss hem. Sent. Men det är ju lov. Imorgon blir det storfirande och krogen. Najs!


några från musikalen


Nu är det slut.

Förstår inte, Inge mer Petra Nova..de som vi kämpat med så länge ..


wild hearts can't be broken


Bild tagen från kikki ,har världens bästa bäztisar ^

Imorgon har jag flörtat med mig mamsen (läs hon ska betala mina skor) till kupolen i hopp om att hitta något som kan fräscha upp min garderob litegrann. Är så fruktansvärt trött på innehållet, vill göra en superflipp i min klädstil och se ut som denna jänta istället. Det vore kul. Skulle dock behöva spendera alla mina vakna timmar på gymmet för att få till en super het body men, det gör jag ju inte. Även fast jag har gymkort. Bra att jag tycker om mig själv ändå, särskilt kärlekshandtagen på sidorna, dem tycker jag om.
Nog snackat, du ska jag hoppa i säng.

RSS 2.0